Friday, November 6, 2015

Rindu Dekat Blog

Assalamualaikum & Hi all :)

Rindunya dekat blog, sangat rindu.
Serius tak boleh fokus dekat blog sangat dah.
Busy dengan semua benda <-- eleh alasan :D

Nak cuba berblogging semula.
Nak abadikan kenangan dalam bog, sebab bila baca entry lama seronok jer rasa.
Aku ni dah la ada penyakit nyanyuk, kalau tak tulis macam ni memang tak ingatlah.
Kadang-kadang bila nak ingat balik sesuatu date tu, siap refer ke entry.
Haa kan ke terbaik tu tugas blog ;)

Tapi kan, macam tak tau nak tulis apa, momentum belum ada.
Style menulis pun dah tak ingat hihihi..

Next week nak berjalan, tashabaaaaaaa :)

InsyaAllah ada kelapangan akan update dalam ni, i cuba ye, i cubaaaaaa :D

Eh jap, nak letak label apa dekat entry ni pun dah blur hahahahahaha...