Wednesday, February 29, 2012

Masih Lagi

Assalamualaikum dan hai =))

Eh belom belom belom! i belom beranak lagi lah! perut masih lagi membuncit dengan jayanya herherher .saje jer menyepi. kasi lama2 sikit lah macam biasa hohoho.

Baaaaanyaaaak sangat benda yang berlaku sepanjang hibernasi i ni. eceh hibernasi uollssss. tapi malas lah mau cerita 1-1. later2 lah kalo i rajin. apa pown, pengalaman mematangkan kita!

So now...

Progress barang baby: COMPLETE

Progress barang berpantang maknya: NOT YET COMPLETE

Malas rasanya nak sediakan barang dah. boleh? jalan pown dah macam penguin. kalo g keje control lagi lah cara berjalan tu. balik jer rumah dah macam hantu mak lampir gaya jalannya. sampai hubby pown risau tengok sebab teruk sangat berjalan sampai kena pegang dinding hahahaha.

Nasib baik lah barang for baby dah settle.


Baju pown dah basuh eh tapi ada lagi sikit lah belum dicuci agagaga. baju baby dah sedia dalam beg. baju mak nan hado. nanti lah yer.

Ticker kat atas tu kena tukar sebenarnya.

EDD asal: 18-03-2012
EDD baru: 28-03-2012

Doctor tambah lagi 10 days. so now baru 36 weeks lah jadinya. hoh makin lambat yer? tak apalah walau macam mana pown beranak itu PASTI. cuma tarikhnya kita berserah saje lah.

Rindu tak kat my baby? sebelum tu, MUTE the sound please :D


Seeeee!! senak perut uollsss. i am always wondering what is he/she doing inside my tummy ha? 

P/s: 29 February 2012. kalo beranak hari ni, 4 tahun sekali lah boleh sambut birthday yer? :D

So Tata.

5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

semoga bersalin dgn selamat nnti
insyaallah

Liyana said...

baby xmo kuar lg tu, seronok die kt dlm perut :)

cha said...

seronoknya. tak lama lg la u. semoga segalanya berjalan lancar ok :)

hana yoriee said...

samalah sarah!! kat ofis..eceh jalan tercover2 smpi semput nak cover. haha..balik rumah nan ado la! siap berpimpin hah. haha..

hana pun baru siapkan basuh baju baby malam td. tp itu pun ngelat.mitten, bootees, bonnet dia hana tak basuh pun. kuikuikui..

n0rraslida alias said...

lid ingt sarah dh bersalin...senyap jew...hihi...bestnyew tgk bju2 bby!! semoga selamt semuanyew yew sarah....:)