Sunday, July 28, 2013

Hari Minggu

Ehhh orang lain seboleh2 tak mau update time weekend *takde page view lah nanti kan* tapi aku ni menggedik pulak update2 time weekend. Ehhh janji ai update kan. Karang tak hupdate orang bising pulak *eceh macam glemer bebenor bunyiknya muahahaha.

Hari minggu.. encik hubby macam biasa adalah bekerja. Pelik kan hari2 pon keje wuhuuuuuu. Baru je lepas layan putera raja bersiram berendam dalam kolam.

Lepas ni nak buat apa eh.. shopping raya awal2 lagik dah kasi settle. Tapi kalo nak keringkan poket boleh ajeeeeee hahahaha.

Wei sape tau camne nak letak gambar tu between post? Tak best lah gambar asyik duk atas jer. Admin blogger-droid tolong ajarin aku. Eceh.

So tata.

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 comments:

safiyyah osman said...

Kak on9 pakai google biasa ja..kku gna blog utk android mmg xbest...

D Yatie said...

Kte guna blogger yg biasa je. Tak guna blogger droid. Ssh. Hohoho. Dr segi gambo ar.

yUmiE AzuRa said...

biar le gmbr kt ats pn..jnji ade update.eh!hahaha