Sunday, August 25, 2013

Ke Pureen Warehouse Sale Kita..

Lamaaaaaa dah tak pegi. Last pegi bila ntah dah lupa.
Ni pon pegi bukan nak menyoping sangat.
Anak pon dah besar.
Saiz baju untuk umur dia pon dah kurang.
Kalo ada adik baby lain la oppsss hahaha.

Cuma aimed nak beli barang2 mandi gitu jer.
Tapi nak terjah awal2 pagi I is cannot because every saturday is a working day arghhhhh.

Petang pon petang la kan..
Nasib baik memang tak berniat nak bersesak berebut baju bajan.


Kaunter membayor..
Tak banyak pon beli.
Banyak yang orang kirim jer.
Akhirnya bila balik tengok, eh ini jer aku punya?


Menyesal pulak tak beli lebih sikit..

Last but not least, photo of the day.


Dah macam pendatang dah hehehe..

Pastu malam tu ada budak pecah bibir, berdarah2 meraung2 sampai mak ayahnya panik lebih dari biasa.


Nampak tak kat bawah bibir tu?
Kat dalam pon luka terkena gigi.
Darah bercucuran kata ko....
Drama betul lah....

Semua ini adalah gara2 tersadung kaki dan mulut tersengguk pada kabinet tv.
Perghhhh lazat bunyiknya kan?

Ok so sape2 yang belum pegi warehouse sale tu boleh la pegi besok yer..
Barang sama jer macam sebelum2 ni punya.
Cuma harga dah berubah sikit lah.
Mandian budak tu dulu rm9 sekarang dah rm10.
Yang lain aku dok mampu nak ingat.
Banyak sangat makan semut hehehe...

So tata.

No comments: