Wednesday, August 28, 2013

Selamat Hari Raya!

Ehh... dah 21 Syawal 1434H yer hari ni.

Baru perasan belum ada entry pasal raya (baru perasan ke sengaja hahaha)

Kita kasi short2 saje lah.
Tak payah tulis panjang2 sangat.
Orang nak baca pon boring.
Eh ada orang baca kewww??

Tahun ni raya di Ganu.
Balik kampung pon awal.

Day 1, its purple day!


Tak cukup korum jugak.
Pengantin baru tak dapat balik.
Adik aku (lelaki) petang raya pertama baru sampai rumah.
Adik ipar tak boleh cuti langsung.
2 hari lepas baru balik kot.
Kesian kan..
Dah la raya pertama as husband and wife (dorang kahwin bulan 6 baru ni).
Pastu berjauhan pulak.
Sebelum raya pon masing2 duk asing sebab sorang kerja kat Temerloh, sorang kat Ganu.
Adik aku tu pulak kadang2 kena pergi Offshore.
Gitu lah adat orang ber PJJ.

Ini dia pengantin baru kita.
Sama kan kaler ngan baju aku?
Tapi apa boleh buat..
Takde rezeki nak bergambar sama jugak.


Day 2, tema biru


Day 3, red theme


Day 4, pink kaler


Ok itu saje nak share.

So Tata.

2 comments:

Aty_Fared said...

warne-warni..!! kiteorang pakai baju takde same2 pon...sobsob.....raye fes jer..pastu..takde baju serasi..heheh

Umi Qi said...

bestt tgk meriahh satu keluarga...mmg bab bergambar gojes suka heheh