Monday, August 5, 2013

Bersiaran Dari Kampung

Assalamualaikum & hai hai

Ada yang masih bekerjakah? Saya sudah di kampung sejak semalam :).  Tahun ni turn raya di ganu kita. Ai dah apply cuti dari bulan 6 okay. Punyalah riso boss tak nak approved kan. So tahun ni boleh ler raya puas2 yer dok?

Now masih bulan puasa. Masa kat shah alam lagi dah planning dah nak suruh mak masak macam2. Bubur lambuk oh ny peberet. Yang kat shah alam aku tak makan pon sebab tak kena selera. Resepi mereka tak sama dengan kampung kami. Ahh biarlah orang nak kata aku poyo janji aku dapat apa aku nak.


Di RNR LPT 2 yang belum dibuka secar rasmi. Tapi dah ramai yang guna. Cepatlah siap, cepatlah bukak sume sampai kuantan. Jimat masa yang banyak okay.

K lah itu je bye.

No comments: