Wednesday, September 1, 2010

Butik Tu Dekat Terengganu

Kawan2 sekalian.. untuk entry lepas, ramai yang request for the contact number or blog or etc for that butik kan. maybe ada yang tak tau or maybe salah i jugak sebab tak mention betul2 kat mana butik tu sebenarnya. actually butik tu dekat Kuala Terengganu ok dear2 sume. kalau korang still jugak nak contact number, just let me know k. sorry atas ketidakcukupan or ketidaklengkapan maklumat sebelum ini. ampun. peace! :D

So Tata.

17 comments:

yUmIe said...

i mmg tau butik 2 kt KT..sbb 2 tnye,nk ke die dtg phg..haha..tp jauh gak nk dtg kg i..6 jam oo..

@ty_farEd said...

walaweih...!!! memang gempak jauh giler kalo i nak pergi dari shah alam nie..wuhuhu..mau nangis.. ingat u amik kat sini2 jer...

BURDHANI said...

hai dear,

just found ur blog. i menghadapi prob in searching butik pengantin kat kT sbb i kerja kat serdang. jarang balik kT. luckly jumpa ur blog.

boleh tak i nak contact number and alamat butik tu..thanks in advace.

btw, email i azhani_nazahah@yahoo.com

-hani-

mysarah said...

yumie: give me ur email la dear. nanti i email u details kedai tu. then u boleh contact her urself k :)

mysarah said...

aty: ha tu lah. sorry sangat terkurang informasi. u cari kat sini2 dulu yer dear ;)

mysarah said...

burdhani: i dah email u dear ;)

yUmIe said...

yeayy!!!thanks sarah..email me k..azuramohd@gmail.com

mysarah said...

yumie: dh email dh dear :)

Reen Tart Nenas said...

patut la ramai tanye, sbb harga murah. my pakej kawen kat temerloh pun less than that. kite yg bukan kat urban area nie memang murah :)

mysarah said...

reen: betul la reen. yg mahal sgt tu biasanya dekat area pantai barat. kita kat pantai timur normally lebih murah

harzharun said...

hi dear...nice knowing....

i dah link u....

Anonymous said...

Salam sarah...
alhamdulillah..jmpe jgk org 1negeri..
sy kawen tgh bln 10..bj,plamin smue belom..blh share x contact butik tuh...ingat raye nih nk g survey..

email:widdeck_im@yahoo.com

maiyonis said...

Salam
boleh ke bg details kdai tu?
mfar_0408@yahoo.com

thanx ye

Anonymous said...

salam..
boleh x bagi alamat lengkap butik perkawinan ni?
Coz next week nak p tganu ushar pakaian pengantin.. coz future wife org tganu.. mohon saudari emailkan ke
orenjingge@yahoo.com.my..
terima kasih kerana membantu..

Anonymous said...

salam.. bleh x email kan jugak sy maklumat lengkap pasal butik 2..
jasmafia260@yahoo.com
terima kasih banyak2

huda said...

salam sarah,
akhirnye jmp member 1 negeri yg wat bl0g b2b..eheee
tlg email sy jgk
venus_damia@yahoo.com
thanxx sarah ;)

nurgeniusnyx said...

sis,blh bg x alamat n no contact butik tu.emel to kaynisyapuri90@yahoo.com.my