Friday, September 24, 2010

Wedding of Aty & Fared

Assalamualaikum :)

Ampun korang. lama betul tak update blog ni ha. ada orang rindu ker? wakakaka. kenduri Aty pown dah berlangsung seminggu yang lepas (Ahad, 19/09/2010). tapi baru sekarang nak update? gambar banyak sangat, tak tau nak masukkan yang mana satu. haha alasan! so meh kita bercerita menerusi gambar yer :D

Just nak cakap satu benda jer, i loved your wedding Aty! sangat sweet n comells.

First time jumpa. rasa macam dah kenal lama! sebut jer nama terus dia cam. wahh rasa glemer plak. ahaha. sangat la lemah lebut Aty ni tau. bertuah hubby dia ;). i love your dress. looks so sweet :).

The DIY hantarans. dia buat untuk dua2 belah pihak ok. tengah aku snap gambar ni, dengar sokseh2 tetamu kat sebelah aku, "Aty buat sendiri tau hantaran ni. boleh la suruh dia buatkan nanti". ha Aty apa lagi, buat bisness la plak! hehehe. she's using artificial flower, tapi nampak real jer bunga tu.

Pelamin ala2 garden gitu.

The door gifts. Aty, i nak yang kaler pink tu sebenarnya! haha demand. pengantin sibuk melayan tetamu. so i makan dulu la yer.

Makanan sedap. nyum2 kenyang.

And finally masa untuk bergambar bersama pengantin. dan aku dengan selamba kodok nya masuk ke bilik pengantin tanpa rasa segan silu! haha.

I keep telling her "I love your room, i love your room!" Sweet giler la bilik dia. pink and white all over the place. 

Tengok. tengok. lawa kan. lawa kan. takde plak pica penuh bilik ni. pastu gedik2 wat macam bilik tu aku yang punya. haha. nasib baik Aty tak kesah :D




And lastly, culik Aty dari hubbynya kejap :D. bergambar atas pelamin plak ;)

And its time to say gudbye. congrats Aty!! :) Enjoy the rest of the picas.

Doorgifts for us. i dapat VIP gifts u. tu yang untung jumpa pengantin sendiri :D. Mr Busy dapat yang lain, kaler hitam tu. die jeles. haha.

Apa pown, congrats once again Aty & Fared. everything was so beautiful in my eyes. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. amin.. :)

So Tata.


15 comments:

rose said...

wahhh..cantik nyer puan aty..wedding dia memang nmpk sweet..cantik..suke jgk ngn hantaran dia..nmpk bunga real..kne godek balik blog dia ni cr dia ade cite tak sal bunga 2..hik3

Xora said...

bunga tu, bunga jenis span kot?

Hana said...

canteq la bilik tdo pengantin :) rasenya ye.. xora, rase cam ye je.. bunga yg bile pegang rase cam kenyal2 ckit tu kan.. memang macam bunga betul..

:: aJa :: said...

waaa...santeknyer aty~~~~:)

gadis jumaat said...

sukenyeeeee banyak putih...! canteknyeeee banyak benda yg aty buat sendiri ni, syabbas betul! dannnn, baru nampak muke cik mysarah banyak2... :D

mysarah said...

rose: i rasa ada kot die cite. most of the things about her preparation memang dia akan share dalam blog

mysarah said...

xora: i think so

mysarah said...
This comment has been removed by the author.
mysarah said...

hana: ha i memang suka giler bunga kenyal2 tu. rasanya betul la kot bunga span mcm xora ckp

mysarah said...

aja: seri pengantin ;)

mysarah said...

gadis jumaat: memang most of the things memang dia yang buat sendiri. sangat puas hati kan klo macam ni.

eh tuan blog ni pemalu (la sangat. haha)!

@ty_farEd said...

waaa...malunyer....!!! hahaha..i terase comot lar sarah..mekaseh taw datang wedding i.. n yeah..terase macam dah lamer kenal jer.. :) nanti i update banyak2 ek...hihihi...

♥S@R@♥ said...

wow bestnye dpt pergi..
memang comel la bilik dia..baju dia pon..huhu

mysarah said...

aty: pengantin mana ada comot dear! hehehe

sebagai balasan i pegi wedding u, u mesti kena datang wedding i nanti! haha kejam tak? :D

mysarah said...

sara: everything was so wonderful dear :)