Friday, December 3, 2010

You Are Invited

Sticky Entry




Majlis akan berlangsung pada:

Jumaat, 3 December 2010 / 26 Zulhijjah 1431H
Kuala Terengganu, Terengganu

Sabtu, 11 December 2010 / 5 Muharam 1432H
Shah Alam, Selangor

36 comments:

Xora said...

sarah, saya sgt suka idea ni!! user friendly dan sgt efektif!

m.k.z.e said...

kuala terengganu

my hometown

♥S@R@♥ said...

me 2..idea yg bagus.. share lew camne nak buat..hehe

yUmIe said...

ok done dear..u sgt kreatif le sarah=)

PurPLe LaDy AiFA said...

wah, harus share cmne nak buat? semua blogger lain harus buat cmni supaya sennag nak isi.. sellau malas nak ke email and anta address segala. good job! hehe

mysarah said...

xora: thanx dear! me too love it :)

mysarah said...

m.k.z.e: hello org ganu kita!

mysarah said...

sara: ok2 nanti i share ok

mysarah said...

yumie: i pown dapat bantuan dr 1 one of our blogger's fren jugak :)

mysarah said...

aifa: sama la kita! sebenarnya malas sangat nak send email tau. then i found this template n seems very useful n effective. sure will share with others k ;)

m.k.z.e said...

hai u too

org ganu kite

amElyn said...

hey hey!
how u know dina???
i baru perasan your latest entry lah dear..

mysarah said...

m.k.z.e: =)

mysarah said...

amelyn: she's my UUM's fren. same course, hostel pown 1 block. u kenal dia ke?

ThumBelina said...

hi kwn cha...byk tgk komen dlm blog cha..meh knal2an...huhhuu...
sape yg djemput je ke blh isi borng atas tu...hehhe..

Mia-Ina said...

sarah..teringin nak gi...tapi majlis mia beza sehari dgn sarah..huhu

nikah mia - 4/12
bertandang lelaki - 12/12


mcm kebetulan lak kan sarah?pepun, mia ikuti kisah blog sarah nie...sharing is caring kan?

mysarah said...

thumbelina: hi u! sha tu kawan sekolah menengah dulu. kecik betol dunia, terjumpa plak dlm dunia blog :D

eh2 sume orang dijemput. so if ada kesempatan, ada kelapangan n nak datang kenduri kecik i, sila la isikan form yer. later i'll send the card :)

mysarah said...

mia: memang beza sehari jer majlis kita! takpe yg penting kita doakan majlis masing2 berjalan lancar ok dear :)

anaztasias einz said...

Hi salam sarah. saya nak datang leh? dah lama xmuncul dalam dunia blog. rindu semua kawan2 =)

sarah. saya dah xguna ek link nora aira tu. nanti sarah link dengan yang ini ye. tengs

http://norapurplebridez.blogspot.com/

(nora aira)

mysarah said...

nora: ha lama hilang?? ok2 i dah update

sesiapa yg sudi, semua dijemput dear :)

Cik Belle said...

haah, very user friendly! hehee.. nak isi boleh? huhu

Nora Anne Burn said...

go collect ur award at my page..! ;)

Miss Byo said...

hehehe..nak isi leh?
*blushhh!!

Miss Byo said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mysarah said...

cik belle: nanti i share how to use it ok :)

kamu dipersilakan isi cik belle. sangat dialukan :)

mysarah said...

nora: thanx dear!

mysarah said...

miss byo: eh isi lah, isi lah!! lagi ramai lagi meriah dear :)

nYomeL said...

dah isi tanpa disuruh. haha! (*muke xmalu je i ni kan..?? :P)

BTW, mmg senang gune template ni. xyah nak email2.. :)

mysarah said...

hehe. takpe i memang nak suruh orang buat muka tak malu jer isi form ni :D

nyomel punya details dah siap masuk list. tunggu dapat kad jer ok :)

nYomeL said...

hehe! tq sarah. insyaAllah kalo xde aral, bole la pegi wedding sarah. :)

mysarah said...

cant wait to meet all of u! selama ni berbual di dunia maya jer kan.

best2 datang ok :)

Reen Tart Nenas said...

sarah, saye dh isi invitation tu :)

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

thanx for da idea... ai tiru ekk.. tp ambat g mau letak dalm blog.. nway, ai suda isi itu form... antakan kad ya dear...

kucincomey said...

hehehe.. hari mikah yg same dengan saya.. :)

kucincomey said...

*hari nikah.. :)

ciksu said...

sarah..
congrates yea..
wahh idea yang bagus
nnti share tau...
awk sgt creatif..