Wednesday, December 15, 2010

Review: Official Photographer

Assalamualaikum :)

Fuhh fuhh fuhh fuhhhhhhh. kasi tiup sikit, banyak betul habuk! kahkahkah.

Baaaanyaknya benda nak cerita, from A-Z kalo boleh tahu? tapi banyak kekangan. masa n kesihatan. i tak sehat la uollssss.

Lepas majlis resepsi dekat Shah Alam, i MC 2 hari ok. paham2 jer la kan. baru lepas kawen, dah MC. apa orang pikir? hahahaha. giler sengal lah manusia2 yang berpikiran sedemikian. aku ni before kawen lagi asyik sakit belakang yer adik2 kakak2 abang2 sekalian. so lepas kenduri, lagi bertambah sakit sebab 1 hari suntuk dari pagi sampai ke petang pakai heals n berjalan tak berhenti. badan plak dah memang kurang sihat, so kebarangkalian nak sakit ni memang dah dijangka.

Duduk rumah nak curi2 bukak komputer pown hubby tak kasi. baring, tido, rehat saja katanya! stressssss.

Ok so post review pertama, cerita pasal my official photographer (OP) dulu ok? sebab yang ni tak memerlukan gambar yang banyak :D.

Kalau tengok betul2 pada gambar yang aku dah upload, mesti dah tau nama dia.

Yes his name is Syahiran Sukardi (klik untuk pergi ke FB beliau).


 Nah kasi tempek gambar yang hensem sikit lah! :P

Such a nice guy to work with! memang best giler la ngan dia ni. sangat spoting, slumber, cepat mesra, sengal, gila2, komited. n yang paling aku suka, he's got such lots of ideas! kitorang ni yang malu2 n keras macam batu kerikil pown berjaya dilenturkan. hahaha.

Kami kena paksa jalan berkilometer jauhnya, panjat tembok, mandi hujan. n yang paling parah, kena siram air 1 baldi! kahkahkah. seronok giler adik aku dapat kenakan kitorang. but the result, superb!



I love the photos. dia berjaya timbulkan emosi dalam setiap gambar. sangat berpuas hati. n i love it.


Mulut moncong nak kena lempang! haha

Fully booked until June 2011. so beware :D

Yes i've made a right choice by choosing him as my official photographer :) Lambatnya dapat gamboooo.

So Tata.

14 comments:

ANIeM said...

More pictures plsssss....hehe :-P. anyway, congrats Mai! Sama2 lah kita menghadapi hidup baru ni..chewah.

safiyyahosman said...

muncung kena lebih lagi sis..ahahaha
selamat pengantin baru sis..:)semoga bahagia hingga ke syurga:)...


sorry tak dpt nak pergi kenduri itu hari:)...bz...hihi..dah rasa rugi disitu:)..

cepat2 plan baby okeh:)!

mysarah said...

aniem: congrats to u too! :)

more pictures will be uploaded soon okes

mysarah said...

piya: haaaaaaaaa mana adik pergi? tercari2 jugak tahu? uhuk uhuk

baby on the way! hahaha

PurPLe LaDy AiFA said...

mysarah,
congrats on your wedding! sorry sgt2 x dapat hadir ke majlis resepsi aritu.. congrats again!

.: an :. said...

wah! trash the dress versi msia! gmbo tu nmpak idup... seyes! =D

Cik Belle said...

tahniah mysarah! =) haah, gambar cantik! hihi

hana yoriee said...

pic mmg mantop lah!! anyway..congrats mysarah..=)

Durruz said...

congrat on ur wedding mysarah. hehe...

mysarah said...

aifa: its ok dear. doa dari jauh ok? :)

mysarah said...

an: haha. tu la pasal. itu betul2 bukan cobaan! :D

mysarah said...

cik belle: tenkiu :)

mysarah said...

hana yoriee: thanks dear! same goes to u. congrats! :)

mysarah said...

durruz: terima kasih kamu :)