Wednesday, December 1, 2010

1 Day & 15 Hours Before

Less than 2 days!

Hari yang agak sibuk. keluar dari pagi cari barang2 keperluan. beli barang masak makan beradab, coklat n 1 lagi barang atas dulang, bayar duit katering n so many more. fuhhh penat!

Duit keluar macam air. lepas kenduri konpem makan megi. padahal sokmo memang makan megi. haha. tinggal esok jer nak buat persiapan apa yang patut. hari ni kena settle these things:
  1. Ambil baju n dulang extra dekat butik. malam baru boleh ambik sebab ada lagi sikit manik nak kena jahit
  2. Buat last 2 bunga dulang. giler tak siap lagi kan? haha. siap bunga dulang, kena sambung settlekan hantaran. kena siap jugak hari ni. esok just buat sireh junjung. makcik marah buat hari ni. nanti layu katanya :D
  3. Pakai inai. yes kena pakai malam ni dulu. kalau tak merah malam esok boleh pakai balik

Apa lagi apa lagi? oh cannot think. bila banyak sangat mulut yang bagi pendapat itu ini kepala otak dah pusing. hohoho. ikut jer lah..

So Tata.

17 comments:

yUmIe said...

Sarah!!u become a wife..congrats in advance..mmmmuah!!
jgn kalut2 ok..nextweek kte jmpe di wedding kamu kt shah alm..

hana yoriee said...

sarah..selamat berjuang!! hihi..hana pun tgh bertungkus lumus siapkan benda2 kawen ni.. anyway..tahniah dan selamat pengantin baru in advance!!

K.I.N.A said...

cayokkk sarah!!!

safiyyah osman said...

good luck:)..everything gonna be fine:)..

selamat bergelar isteri:)

CikSyafa said...

i.Allah semua akn berjalan lancar... Congratz my dear ^___^

Syima Syaz said...

cayok2....
n congratz in advance

::Destinasi nurfadhilah :: said...

semoga semuanya berjalan dgn lancar sarah! selamat bergelar isteri. mst dup dap kan..bestnyee..

Ciksue said...

sarah,
tahniah yea...
dah jadi wife org,hehe..
jgn kalut2 tauu:)

Dinda said...

semoga semua berjalan dengan lancar Sarah! :) Selamat Pengantin Baru..

Norhayati Rostam said...

InsyaAllah semuanya berjalan dengan lancar.

Khumaera Ismail said...

ta lame dah tu.. =)
selamat menjadi isteri solehah..amin..

iedayah said...

go sarah go..kami bg semangat dr jauh..semoga majlis sarah berjalan lancar..amin..dupdapdupdap

nizabeba said...

gud luck sarah!! semoga semua berjalan lancar k..

:: aJa :: said...

sarah : berusha!!!:)

chepoh said...

salam...saya follower baru...selamat pengantin baru ye..

ElyaElmo said...

sarah!!!! gudlakk tauu...less than 24 hrs.. nk jadi isteri org dah..hehhe

missbutterfly said...

aku time2 ni mmg dh pasrah dah..ikut org cakap..tp jgn biar smpai lari dr apa yg ko plan plk. gudluck!!