Wednesday, November 24, 2010

DIY: Bunga Tangan Stokin




Its done! alhamdulillah :)

Ada sesiapa nak tempah? hahaha. nak buat untuk diri sendiri pown terhegeh2, ada hati nak buat orang punya pulak? muahaha.

Bunga tangan stokin ni aku akan guna untuk majlis di Terengganu on this coming 3rd December *oh just 8 days to go*. aku tak tau mana nak cari kedai jual bunga hidup la kat sana. uhuk uhuk. so taknak ambik risiko, just buat bunga ni. lagipown stokin ada banyak lagi lebih. tak tau nak buat apa. nak buat extra bunga telur, oh tak sanggup! :D

So Tata.

14 comments:

Lala said...

cantek!! sarah kreatif!

rose said...

cantik!cantik!

andai la tanganku sepertimu..huk..huk..huk..sad!

jihan musfirah musa said...

cantiks!!...berangan dapat pegang bunga tu jugak masa nikah hari tu hehehe..;p

yUmIe said...

OMG!!chantek sarah even 1st trial..u hv such a wonderfull hand=)..err nt smpn molek deh..mne tau kot i boleh pnjm time kenduri bertandang ke..ingt tau,pinjam!!bkn sewa..haha mmg suke2 je nk pnjm:p

:: aJa :: said...

sarah : C.H.A.N.T.E.K!!!!!

nYomeL said...

sgt cantek hoke~!! :D

Norhayati Rostam said...

Wah..
Bestnye.
Macam nak try DIY jugak je nanti.

Mia-Ina said...

so kreatif sarah nie

harzharun said...

OMG babe.....i mmg dah lama cr camne nak DIy bunga stokin!!!!!!..mmg i nak wat tuk e-day my sister..plez babe..plez ajar kat sini...

btw, i xdpt pun lg jemputan kawen kat tganu...hehehe...apa2 email me ya!

iedayah said...

wa..hasil tgn kamu mmg superb lor dear..=)

anaztasias aira said...

seyes cantik !! saya nak tempah la haha :D

.: an :. said...

suka2! u sgt kretif la sarah... =D

.::DinCma::. said...

cantik;-)

Hana said...

ye.. at last sarah jugak yg dapat munge tangan stokin.. :) nice!