Thursday, November 18, 2010

1st Fitting: Tak Seronok?

 Entry Tertangguh

I have a problem. not 'a' actually. baaanyak problem sebab badan macam tong drum. nak kawen tapi tak reti2 nak kawal makan. hari tu diet kaw2 tapi badan pulak tak boleh accept. nak exercise pown badan tersangatlah cepat sakit. so redha jer lah dengan bentuk badan yang sedia ada T__T

Dah 2 minggu berturut aku balik kampung. bukan dekat, Terengganu tu! tapi nak buat macam mana, banyak benda wajib settle.

Benda paling penting, tengok baju! entah macam mana rupa pown masa tu, aku tak pasti. bila sampai kedai, terus mata melilau cari baju. n bila tengok, oh ok la. berat betul. penuh dengan bead. try pakai n muat ngam2. tapi tak suka. lengan nampak besar. pinggul nampak besar. memang dah sedia besar pon. sepatutnya tak terkejut kan? tapi tak seronok. Mr Busy cakap cantik sebab memang ngam kena dengan badan. tapi aku tak seronok. lengan besar. punggung lagi besar. tak suka!

Mood: Down tetiba T__T

So Tata.

8 comments:

Khumaera Ismail said...

sbr dear..ta pilih bj yg laen??
maera pun same tiap2 minggu balik dr pahang ke johor..da 2minggu gi kedai na fitting, tapi asyek tutp je kedai tu..tensen tul..huhu~

Lala said...

takper, leh oter. takpun, diet gempur! tapi kalau ikotkan, en bakal hubby kata ok kan. ok kot sarah!

takper2, buat ape terbaek dan memuaskan hati sarah k!

iedayah said...

siannye sarah..jgn putus hrpn dear..masih ad masa lg ni dear

Hana said...

good luck sarah.. insya Allah jumpa yang sesuai nanti..:)

Syima Syaz said...

dear..
si dia kata ok kan?atau kalau u tak selesa u kena work out sikit la...sikit je tanak banyak.as long as u sihat...dah ok!
me?im very skinny.i also not comfortable with my own body.pun kadang2 rasa down sbb pinggang kecik,lengan kecik...tapi ape blh buat...nak mkn byk pun takat mane lah usus ni blh accept...

sabar k....

::Destinasi nurfadhilah :: said...

hi sarah,
sy pun ade prob lebih kurang camtu. yg atas sume ok, tang punggung tu..prob sket..agak menarik perhatian pulak.gege..jd biase nye tips utk bdn cam sy ni, sy suke pakai baju yg labuh2. ade ilusi slim siket. klu utk wedd sy cadangkn yg sarat yg sekuin atau sulaman. insyallah org xperasan btk bdnkite.bju yg lebih menyerlah.good luck!

Mia-Ina said...

ckp psl baju, mia pun tgh naik risau..tkt x muat..huhu

Cik Belle said...

sarah, nanti lama-lama tengok, mesti jatuh cinta kan? =)