Tuesday, November 16, 2010

Testing: DIY Hantaran

Ingat tak nak buat post ni. orang kata nanti basi. tapi takpelah, nanti entah sempat entah tidak nak update semua kan?

 Abaikan dawai yang belum potong tu. testing katanya :D

So what say you? nak mintak pendapat, tambah or tolak apa yang patut? amatur la katakan.

So Tata.

13 comments:

Bai said...

mungkin kena letak something kat tepi-tepi kasut tu..tp jangan crowded sgt. kang tak nampak kasut :P sayapun masih belajar

nizabeba said...

yeay!! jom DIY sm2..hmm btol kt Bai, mayb leh tmbh sket bunga2 ke kat skeliling kasut tu..

.: an :. said...

idea bunga stokin n kristal tu mmg sgt cntik! cuma...kalau sarah tambah 2 lg bunga stokin yg kecik sket saizny... kecik ltak blkg, besar ltak dpn.. amacam? cdgn ja.. =D

ANIeM said...

Pink!! Canteq! Simple but nice.

farahfatihah said...

yang kat dalma bakul tu letak la bunga..bg penuh..xnampak kosong sgt kan...

iedayah said...

sarah,nice! great job.just + ckit je lg hiasan tpi kasut tuk xnpk kosong sgt

yUmIe said...

Dear,kasut i think dh ok..just pikirkan yg dalam bakul 2 je,mcm yg len2 ckp..huhu.tp nk bg idea byk2 pn,i bkn kretip sgt..huhu

ElyaElmo said...

dah cantik nii...tapi bak kata kawan2 yg lain...ianya nmpak kosong sikitt..
maybe sarah leh tebal kan sket kain organza didalam tu???atau pun tabur bunye kecik2 disekeliling bakul tu...hehehe
elya tak pndai sgt nk kasi idea ni..hih

rose said...

dah cantik da..ske!cme myb kalu perlu tambah skit..nk senang tambah kristal ke..bagi menjalar skit kt depan kasut..

:: aJa :: said...

kamu sudah advanced!sudah start gubah hantaran..
ai xsentuh pom lagik,sume kat kg..haha

anaztasias aira said...

setuju dengan rose !

Mia-Ina said...

warnanya hmpir same baju pengantin mia la..cantik

aTy _faRed~ said...

tambah lagi sikit bunge..yang kecik2... :)alas dulang cantik lar..!!