Friday, November 19, 2010

DIY: Guestbook Ekspres, Murah & Jimat

Lagi berapa hari jer ni.

Guestbook benda wajib yang kena ada on my wedding. nampak macam perkara kecik jer. tapi aku nak sangat2. untuk kenangan kan?

Mulanya nak tempah, tapi satu buku tu dah RM80. mahal kot?

Pk punya pk malas plak rasanya nak buat beria. simple2 sudah la kan? janji ada. lagipown masa dah suntuk maa. tak payah ngada2 nak buat vogue2.

Siap in 1 day. guestbook paling simple di alam semesta! ingat lagi portfolio yang kita selalu buat time sekolah dulu? time study dulu? haa gitulah rupe guestbook aku ni. takde apa yang special pown. tapi i sukaaaa :D.

Guestbook ni aku combine for both side. nape kaler kuning? sebab ni jer kaler yang ada dekat opis aku. kertas nipis murah pulak tu. ahahaha. giler pemalas bakal pengantin ni kan? ok2 nanti kalo aku ada masa aku cari kulit cantik sikit ok? penuh bunga2 ker? hahahaha.

Dekat dalam aku just tulis nama jer. got an inspiration from Huda. tapi dia punya lagi neat la for sure. aku punya buat sendiri. semua kos office yang tanggung. ahahaha. ampun bossss :D

Jangan lupa tinggal jejak anda yer nanti!

So Tata.

13 comments:

nizabeba said...

very cost effective babe!!
congrats!!

Khumaera Ismail said...

simple n sweet =)

farahfatihah said...

wahhh aku nak tulis gak!!! hehehe

::Destinasi nurfadhilah :: said...

just nk share info, sekarang ade sale dekat MPH, ade byk notes book yg sangat menawan n sesuai utk jadi express guest book juga. harga dalam RM32++ . baguslah idea gabung for both sides, xde lah susah nk simpan nanti klu byk2 sgt buku tetamu.

cik juju said...

waaa... tq dear. u give me some idea

Mia-Ina said...

yg ptg ada like sarah nye mission kan..mia x wat kot

anaztasias aira said...

sarah, suka la idea gabung tu !!!!

yUmIe said...

sarah,ske giler dgn cost sume ofis yg tanggung..best2!!hehe

ally said...

jimat selagi bole kan..wah2..nak dekat dah..congrates in advance la ek..=)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.