Thursday, November 3, 2011

4th Time: Baby Cot + Stroller

Gigih uollssss. 4 kali pergi tempat sama! Eh2, dulu kata tak suka salessss lalalalala.

But this time aku sangat2 puas hati. lain hari pergi sentiasa lain barang yang dia buat promo. besttttt

Semalam kan aku dah beli car seat. so hari ni menapak lagi untuk beli sroller and baby cot. semalam dah ada target yang mana 1 stroller yang nak beli kan. tapi bila pegi hari ni tetiba dia wat promo untuk stroller yang lebih kurang sama dengan harga yang jauhhhh lebih murah.

Yang penting kalernya mesti la merah :D

It just cost me RM80! sangat sangat sangat sangat suka sebab semalam aku baru jer browse thru web Mudah. and stroller yang sama macam ni sebijik, brand new berharga RM170. banyak giler dapat save. terus tak pk panjang, "Apek, kasi bungkus!" hehehehehe. dia punya handle boleh 2 way, ke depan n belakang.

Then tengok baby cot. baby cot yang aku nak tu dah turun harga laaaa. walaweihhh. from RM182 jadi RM150. pastu ada design yang lagi best pulak tu. siap ada music lagi. best best best.


Tapi kaler merah takde :D. yang ni siapa cepat dia dapat sebab dia jual yang display. but kualiti? tip top yer. takde rosak apa2 lah.

Bajet asal:

Stroller: RM230
Baby Cot: RM182
Total: RM412

Actual cost:

Stroller: RM80
Baby Cot: RM150
Total: RM230

Jimat almost 50%! ok lagi sekali nak kata best :D.

So korang, kalo rasa nak pergi, aku suggest pergi lah. banyak dapat save.

P/s: Eksaited terlebih nampaknya mak buyung sorang ni agagagaga

So Tata.

5 comments:

aTy _faRed~ said...

sara..!! siyes ai rase macam tak ley tunggu sampai hujung minggu takut barang yang besh n murah giler tu habes..!! siyes..jeles giler nih...

luvira said...

sara...stroller kite SAMEEEEE!!!!
n the best part, kite pon suke kaler MERAH!!! hihi...

mRs mysarah said...

aty:

weekend mesti ramai orang. nak2 lagi bila dah sampai hujung2 ni kan. tapi mana tau ada deal yang lagi besttttt ke?? :P

ira:

sama??? i tengok jugak u punya dekat blog, kaler merah jugak tapi tak perasan pulak design pown sama hohohoho. merah is the best!! :D

farhanna said...

warghh best nyerr murah gilos... ingt kami beli plg murah.. rupernyer ade lg murahh.. untung kamu!

hana yoriee said...

hana pegi juga my dear warehouse sale ni..tp ms tu blur lg ape nak dibeli. kalo tau, hana grab je stroller murah2 ni..hihi..