Wednesday, November 16, 2011

First Anniversary

Our anniversary is just around the corner.

3 December 2010 ~ 3 December 2011

Lebih kurang 2 minggu jer lagi. but im still thinking apa aku nak buat for our 1st anniversary ni. aku berani jamin yang hubby TAK AKAN prepare anything. so aku yang akan buat surprise and everything. I know him very well. dengan kesibukan keje dia yang tak menentu tu, ucapan ingatan dari dia pown dah cukup bermakna dah. bab leceh2 ni biar aku yang ambik bahagian :)

Masa birthday dia hari tu, aku dah buat surprise macam ni. bila dah tiba tarikh yang ni, terus blurrrrr. tak tau nak buat apa dah! Haiyoooo baru 2nd time nak celebrate dah tak tau nak buat apa? apa cite nanti dah tahun ke-2, ke-3, ke-4 dan seterusnya?? hohohohoho.

So ni nak mintak tolong sangat2 ni

Boleh tolong bagi idea tak nak buat apa? anyone yang pernah buat surprise yang sweet2? simple jer pown takpe, janji bermakna.


Please!!


I really2 appreciate your kindness. thanks!

So Tata.

5 comments:

iedayah said...

eppy anniversary in advnce..huhuhuap kt rncg tk g holiday sarah

:: aJa :: said...

anniversary kita sama kan sara..
tapi, ai xdpt sambut sebab dlm pantang..
hukhukhuk...

selamat2x utk preparation nanti..=)

mia-ina said...

tgh blur gak ni..persiapan

senorita25 said...

Hi MySarah darling,
Oh btw I'm not married yet, but I hope my idea ni boleh u guna for ur anniversary :) I used them for my anniversary (as a couple je pon) haha. There's a few, u boleh combined kot sebab this idea is applicable kat mana2..kat umah and area sekeliling pon okey :)Bahan2 : Hadiah. Kamera utk amik gmbar. Sampul berwarna. Gam or double tape. Tema : Treasure hunt

1. Buat list. Contoh I wat "10 things I love about you".
2. Then ambik gambar potential spots yg u nak sorok kan klu nanti. For me, I sorok behind his PC, under desk, kat his bike ke anywhere. Amik gmbr tu sebagai klu to the next one.
3. Then write/tampal notes behind each picture. Utk yg 1st klu, letak gmbar tempat klu 1st (contoh meja) and also put in direction utk die start cari la. Contoh : U know whyI love u. Start finding them at each place in the picture (smthing like that).
4. At klu yg last, u boleh terus letakkan that hadiah there..xpon dah sah ni, lg best if you letak klu suruh cari u, give him a kiss n dpt that hadiah!!! That's all. Believe me, both of u will laugh je happily.

Kalau u suka DIY, buat aim utk panah2 tu, and u DIY setiap round kat aim tu contoh klu he hits 1st round dpt massage ke 2nd dpt pape ke...hehehe. Then suruh die panah, ala yg mainan pon boleh, if not the real one. More info, email me : senorita_juana18@yahoo.com

Reen Tart Nenas said...

herm, reen pun nak sambut anniversarry sabtu nie :) yeayyy tp xde surprise apa pun coz both of us plan n dh bayar pun pegi bercuti ke Cherating. duduk hotel best sket la. coz masa honeymoon tu, just duduk kat bajet chalet je. hahaha since bajet pun ketat nak masuk umah baru, jadi no gift for exchange. reen just hadiah kan diri reen je la kat die. hahaha sori, xmembantu sgt :p
*erk, pas kawen nie jadik tak kreatif plak dah...xtau ngape