Tuesday, November 1, 2011

Warehouse Baby Sale at Puchong

Wahh bercinta kan nak tunggu aku hapdate? agagagaga

Meh2 nak strori mori. korang kalo bab2 sale ni memang suka kan? kan kan? aku tau lah. sebab aku pown suka jugak (sikit2 jer lah :D). kalo duluuuuu memang aku tak ambik port sangat pown bila mana2 tempat or brand buat sale. aku kan ANTI-SALES punya orang agagaga. but this time one of my colleague dah pegi warehouse baby sale ni and dia kata "Sarah ko pegi tau. murahhhhhh sangatttttt!"

Ok terus teruja.

Then ajak lah hubby pegi. masa kami pegi tu baru 1st day bukak. orang memang penuhhhhh. tempatnya kecik aje tapi orang berhimpit2. "Ramai rupanya orang nak beranak herherher". majoriti dah memboyot. aku jer yang tak berapa nak boyot sangat lagi hehehehe.

Ok perkara yang paling menarik perhatian adalah stroller. giler murahhhhh. kualiti tak berani nak komen banyak lah tapi nampak ok aje.


Stroller kat atas ni just RM60 sajeeeeeee. dah nak ambik dah masa tu tapi budak yang jaga tu cakap banyak lagi barang nak sampai ni. terus aku tak jadi ambik dulu sebab konon nak tunggu kaler lain herherher. yang RM50 pown ada tau. beza dia, takde tray air tu. dia punya pemegang pown sama boleh ke depan n ke belakang. Sekarang ni rasa menyesal plak tak beli terus hari tu adussss.

Then aku berkenan 1 benda ni jugak.


Sangat worth it. but still thinking lagi. kalo diikutkan keperluan kami memang perlu sebab banyak sebab yang tak perlu dimention di sini hehehe.

Tapi jalan punya jalan, pusing punya pusing, we bought nothing hohohoho. nak datang lagi lah konon. kalo korang berminat nak pegi ni alamatnya.

34, Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong
900 am - 700 pm
Sampai 7/11/11

Then balik dari situ kami singgah kedai jual barang berasaskan kekabu. pembelian yang sangat berbaloi-baloi. later i share ok.

P/s: Warehouse sale ni untuk brand My Dear ye.

So Tata.

4 comments:

ZiraZin said...

Mmmm...mnrikk...leh ajok cik Hubby g jln2 n cuci mato...hehehehe....

farhanna said...

Berbaloi x? Toys utk newborn are x sis?

~Ya Y i e N~ said...

borong jangan x borong.... hahahah

*silent reader blog ko nih.. =P

aTy _faRed~ said...

siyes tak sabar nak pergi sabtu ni...;p