Wednesday, September 5, 2012

Syawal 1433H | Aidilfitri 2012 | Part 3

Beraya lagi kita. ehhhh raya kan sebulan hehehe :P

4 Syawal | Rabu | 22 August 2012

Malas la pulak nak story banyak2. kejadian pown dah ingat2 lupa sebenarnya hahaha. kita tengok gambau lah macam biasa.


Orang agah dari tengah, dia sengih tengok tepi. kontrol macho lettewwww :P.

Nak tau tak, baju aku tu baju raya tahun lepas. tapi tak pernah pakai. sebabnya buat baju guna ukuran lama, baju before pregnant. masa raya tahun lepas 'terpreggy' la pulak kan. so baju kurung moden sume simpan. ada 3 pasang belum pakai. tahun ni kita kasi melaram sume. tapi bila pakai, ehhhhh longgar la pulekkkk (perasan kurus lettewww :P)


Cenyum cimpul :P


Nak g collect duit raya lagi yeayy!


Ibu with Aliff Naziran :)


Haaa senyum pown! susah nau nak snap photo dia tersengih. Opah kata, "Senyum mahal!" hehehe.

"Cepatlah naik kete Ibu. nak g raya ni!"

"I want to grow faster. boleh cepat2 drift :P"


Ibu dan Ummi bersama anak masing2. dah macam sebaya kan budak berdua tu? padahal Hafiy tua 2 bulan.

5 Syawal | Khamis | 23 August 2012

Raya ke-5 tak kemana2. berehat di rumah sahaja. Tokki datang melawat cucu2 again.


Hafiy with Tokki.


Cucu2 bersama Tokki dan Nenek.

"Amacam, mau gaduh ka??" hehehe

"Tok Mi dera kita!"

Petang tu Abang n Kak Ipar hubby datang ke rumah. kak ipar hubby ni orang pantai timur jugak. kebetulan dorang beraya kat Ganu, singgah lah umah kejap.


Presenting..
Aliff Naziran (3 months), Hafily Al Zikry (5 months), Adam Muhammad Aqil (6 months). both kiri n kanan Hafiy tu cousins dia. sorang belah Ibu, sorang belah Abi.

Dah besar nanti pakat main bola sama2 yer? ;)

Bila VVCC (very very closed cousin) bertemu. sian Aliff dipinggirkan hehehehe


Tumpang tido dalam buai Aliff :). balik kampung ni lah baru 1st time cuba tidokan dia dalam buai. duk kat kampung ni susah sangat dia nak lena. kalo tido pown kejap2 jer. maklumlah bukannya sunyi sepi macam kat rumah Shah Alam ni. tapi tido dalam buai ni pown bukannya lama mana. paling lama pown ada lah dalam 1 jam (sebenarnya anak ko tu memang jenis tido kejap2 huehuehue)

To be continue.... (eh bila nak abes daaaa hehehe)

So Tata.

1 comment:

Mommy_Cha said...

hamboi hafiy sakan kutip duit raye eh??? err yang baby ber rompers yellow tu sangat debop okies...errr..pinjam nak cubit jap boley? hihihhi :)