Monday, February 7, 2011

Rindu Wehhh Rinduuuuu

Ehem ehem. rindu aku tak? saje jer tak update blog. kasi korang sume rindu banyak2 kat aku. haha.

Dah lebih sebulan aku berdiam diri, membisu. eceh. maafkan saya ye? tak berniat nak berdiam diri selama ni. tapi bila dah lama tak menulis, susah nak dapatkan balik momentum tu.

Kesihatan kurang mengizinkan. lepas kenduri di Shah Alam sampai la ke saat ni, badan memang tak sihat sepenuhnya. dah penat turun naik hospital. sume pakar aku dah pergi, result semua ok. tapi badan tak ok. sekarang nak cuba berubat cara kampung pulak. Allah menduga kita dengan bermacam cara :)

Ok apa yang jadi sepanjang aku menyepi ni. baaaaanyak kot. hehehe. biasa la, life goes on. kena teruskan apa yang patut diteruskan. being a wife tak susah sangat kot. haha. buat masa sekarang masih lagi stay dekat rumah PIL. everything is ok. but sometime a bit bosan coz tak tau nak buat apa. hubby plak keje shift, so masa untuk diluang bersama tak tentu. bila dia balik, aku g keje. aku balik keje, dia tido. haha. eh  lupa nak gtau, rumah kami dah boleh duduk. o yeahhhhhh!! will blog about that later ok? insyaAllah :P

Actually lepas dah settle semua majlis ni tak tau nak story pasal apa lagi dah. tujuan aku buat blog ni dulu sebab nak share experience n jugak jadi wedding diaries. so now, nak blog pasal apa lagi ye? jadi diary husband n wife plak ke? haha. tengok keadaan la nanti macam mana ye. sayang nak biarkan blog ni. dari blog ni jugak aku dapat ramai sahabat baru. kan kawan2?

P/s: Dah 2 bulan lebih majlis aku berlangsung. tak habis review pown sume benda. ada lagi ke orang nak baca? u tell me :)

So Tata.

5 comments:

ANIeM said...

Sy nak bc, letak la gambar byk2x..hehe..take care ye maisarah!

safiyyah osman said...

akak!!!semoga kesihatan makin ok:)take extra care okeh...love u!!!:)

yUmIe said...

Sarah!!bru terpk nk sms,tp tgk blog dh di update dlu.siyess rindu wehh!!huhu..take ur time to update.bia le dh basi pn,ttp ade yg bce.rmi lg b2b kt lua tue.sure ade yg akn refer ur wedding.hehe..but kesihatan harus diutamakn ok.take a gud care dear:)

anaztasias nora aira said...

take care n rindu juga kat sarah :)

Mia-Ina said...

hi sarah...menanti gak update dr sarah...akan ada je yg baca jika cite psl wedding nie...x salah pn review....eh, sarah sakit pe nie?