Monday, February 14, 2011

Shah Alam's Reception: Bloggers!!!

Lambat sungguh ini pengantin basi kasi update photo kawen kan? basi tak basi, janji i share uollssss :P. kita kasi lompat2 cerita la yer? kasi thrill sket. muahahaha. this time aku kasi tempek gambar2 blogger yang datang majlis aku dekat Shah Alam. nak ke Terengganu tersangatlah "dekat" kan. hehehe. so korang datang yang dekat sini pown aku tersangatlah suka! thanks a bunch korang sume. lap u beghi2 much lahhhhh :D

Gambar bloggers memang banyak hokeh. tak caya tengok la kat bawah ni. OP aku bukan main suh dorang berposing sakan. dorang plak memang spoting tak hengat. so kena sangat la kan? haha. sampaikan gambar korang sume ni masuk album aku tau? (album dah dapat yer :P). ada la dalam 4, 5 keping kot. eh2 nak tengok album? jemput la ke rumah kami. agagaga.

Meh kita layan softcopy ni yer? INFO: sume gambar ni RAW ok. without any editing. nak review about my OP, klik SINI. he's good. trust me. ok2 panjang sangat la pulak mukaddimah. kita layan gambars pulaksss.

 Xora n hubby :)

 Ketibaan bloggers. meriah!!

 Dorang tengah makan pown aku paksa OP snap pica. muahaha.

Ha yang kat bawah ni tanpa pengetahuan aku ok. masa ni aku dekat luar, layan guests yang lain. tak sangka plak dorang duk berposing sakan dekat pelamin (dalam rumah). ahahaha.

 Wahhh sakan!!! :D

 Bila pengantin tiba, kita pakat posing sopan2 plaks.

 Sengal sikit2 biasalah kan. heheh. apa pown, comel kan? ;)

With pasangan masing2

  Suka!! :)))
 
 And its time to say bai bai :)


Thanks for coming once again dear sahabat2 sekalian. Xora, Iedayah, Yumie, Aty, Nora, Sk. i lap u :)

And yes ada sorang blogger ni datang jugak. NYOMEL n hubby :). sedih tau tak dapat jumpa u. dapat tau u datang pown bila baca guestbook. anyway thanks for coming. Lurve-You! hehehehehe.


P/s 1: Aku sengaja tak letak watermark dekat all the photos. senang korang nak copy :)

P/s 2: Akan ku review pasal majlis di Shah Alam ni. ikut hati malas sebab rasa nak maraaahhh jer tiap kali ingat. takpe2 nanti aku stori-mori.

So Tata.

12 comments:

Xora said...

haha suka gambar blogger hijack pelamin mysarah! :D

nYomeL said...

sori sgt2 yer sarah..
kitorang dtg awal sbb ade hal lain..
so xdpt nak tunggu pengantin aritu..
sori sarah.. naseb baik dpt tinggalkn jejak kt dlm guest book sarah..

once again, congrats sarah! :)

yUmIe said...

omg!!!asl tempek gambor i yg buruk tue??ei buruk2!!i xcomey:p..

aTy _faRed~ said...

i tunggugambar ni...!!! suker sangat2... i 'amik' ek sara.. :)

sk said...

i lap u too!! :D nak 'like' entry ni. sbb byk gambar kitaorg. hehehehe

tu rupanya syahiran sukardi. tgk gambar kt fb mcm lain. hehe tp best lah dia. mcm2 idea suruh kita pose. hihi

mysarah said...

xora: sonok jer nampak dorang kan? haha

mysarah said...

nyomel: tak sangka nyomel datang tau! seb baik ada guestbook kan. takpe eh next time ada jodoh kita jumpa lagi :D

mysarah said...

yumie: ala yumie, natural beauty tu :)

mysarah said...

aty: dipersilakan :) pengantin ni pemalas sebab tu lambat. agagaga

mysarah said...

sk: lap u three :D

eh2 kena letak butang like la pulak lepas ni. ehehehe. muka en OP tu memang berubah2. plastic surgery kot. haha

iedayah said...

dear...msa mjlis i ritu sdih xdpt tgkp pic ngn uoollls.ad gk blogger yg dtg awl b4 i sanding..btul tu.bl da bc wish dlm wishing jar.bru i tau sape yg dtg..btw,puan sarah yg comel.bisa enggak i nk cilok pic ni ckit tuk simpanan i

anaztasias nora aira said...

i pun cilokkkkkkkkkkkk yippieeeeeeee :)