Monday, February 14, 2011

Trouble Sleeping

Its 3.41 am oredi and im still awake! mata terkebil2 tanpa arah tujuan. apa mau bikin ni? main game sudah, layan tenet sudah, kaco hubby tido pown sudah hehehe. nak buat apa ni? pagi ni nak keje weh. ada pulak karang pagi2 buta inbox boss aku didatangi oleh sms yang berbunyi seperti ini "Morning KK. hari ni saya tak masuk ye? kepala ting tong sebab katil tak nak terima peniduran saya :D"

Nak google cara2 untuk cepatkan tido lah.

So Tata.

1 comment:

iedayah said...

dear...i dr dlu lg ad insomnia..mmg susah nk tdo..u kn tenangkn dri tau b4 tdo.jgn pk ap2.gosok kaki plan2 kt cadar or katil time baring tu,then bc 3 kul,megucap n baca doa tdo.insyaAllah blh tdo.