Friday, March 2, 2012

Tekak Ni Teringin Betul Nak Makan Nasi Kenduri..

Haiii dah nak meletop pown duk gatal nak mengidam macam2 lagi ke?

Ni bukan mengidam tapi MENGADA hahaha.

Lama dah sebenarnya teringin ni. last week ada lah pergi kenduri. tapi menu yang dicari iaitu ayam masak merah tak juga ditemui. sadis betollll. nak dijadikan cerita, besok cousin aku nak kawen dengan orang Klang. mesti lah ada makan2 kan!!

Tapi hubby keje lah.. ayah datang jugak, so niat di hati nak pegi dengan ayah jer. tapi dibangkang :(

H: Tak payah pegi lah yang. ayang tu dah tak larat. nanti pegi mesti lama. bukan pegi sekejap terus balik. dorang nak nikah lagi, itu ini lagi. nak tunggu nanti mesti lama. ayang nak duduk dekat mana? nanti pinggang sakit, perut sakit. ayang dah lah kerap kencing, susah nak cari tempat nanti. kalau abang ada sama tak apa lah.
A: Tapi orang teringin lah nak makan ayam masak merah.........
H: Tapi kenduri tu pown belum tentu ada ayam masak merah kan? ayang masak sendiri jer lah
A: Mana sama!!!!

Hambikkk panjang lebar dia ceramah kau. apa aku mau jawab lagi? suruh masak sendiri mana sama. aku nak yang dekat kenduri huhuhuhuhu.

Sedih ni sedih... sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhh =(((

3 comments:

Liyana said...

xpe, suh dorg tapau kn bwk blk k.. hihi

aTy _faRed~ said...

alalala..siannyer....memang kalau teringin tu susah nak di kekang..ai tau rasenyer..huhu..haa..soh lar ayah tapaukan..sedare2 ley jer tapau sikit kan..:)

mia-ina said...

tapau je...klu dh teringin..mia aritu ngidam gak..mujug msk trimester 1..pegi la..hehe. org ngandung ni ble x dpt pe dia nak.rs sedih sgt..mia fhm