Thursday, January 5, 2012

Mamalove Warehouse Sale

Hari tu punya post pasal sale dekat Kota Kemuning ni tak clear sangat kan. jangan kata korang, aku pown tak nampak apa yang dia tulis dekat bunting tu hehehe.


But kali ni i berjaya snap dengan jelas dan nyata! <--- siap suruh hubby berhenti tepi jalan sampai kena hon ok. but never mind, nak dapat info lengkap punya pasal :D

Ok yang tu tak clear sangat kan. aku pown banyak sangat lah masa that time, aku ajak hubby pusing cari tempat sale ni bakal diadakan. kami ikut jer banner yang dia gantung dekat tepi jalan tu. ikut punya ikut sampai lah ke tempatnya..


Kalau tak clear meh sini aku bagi clear punya!

Promosi Penghabisan Gudang
*Harga Dari RM9.90*
6-8 January 2012 (10am - 6pm)

Brand Mamalove, Sweetheart (Paris)

No 21 Jalan Anggerik Mokara 31/47
Seksyen 31, Kota Kemuning
40460 Shah Alam, Sel
Tel: 012-295 0079

*Car Seat*
*Baby Swing*
*Baby Walker*
*Children Bicycle*
*Battery Car*
*Stroller*
And many more

Clear? so jom lah kita serbu! untung2 berbaloi ;)

P/s: Start besok ni tau!

So Tata.

6 comments:

amal said...

huu telan air liur jela tgk warehouse sale ni.. kat sabah takde wuwu

hana yoriee said...

huhu..jauhnye la nak g s.alam..kirim ngan sarah je lah..blh? hehe

ciksuen said...

woot2~ mcm xjauh je dr my house..yeay!! :D

n0rraslida alias said...

bestnyew! nk pie bOley! tQ sarah!! mOre infO!!!!

PUAN THALHA : said...

wah..! bestnya! wish i could come. huhu

gincuitumerah said...

bestnye..nak li jugk..kat johor pun x byk kilg baby ni...rugi plk tingglkn s.alam..:)