Friday, January 6, 2012

Koleksi Kalendar 2012

Tahun baru dah beberapa hari berlalu tapi baru ingat nak tukar kalendar hehehe.

Tahun 2012 ni banyak benau kalendar yang aku dapat. bila dah banyak sangat, nak pilih pown dah berpinau bijik mata. alah kalendar jer pownnn. tu pown nak kecohhh! herherher.


Kalendar 1:
Goodyear - from hubby.


Kalendar 2:
Subway - masa makan bulan 12 hari tu. dekat kalendar ni tiap2 bulan ada voucher. buy 1 free 1 n macam2 lagi. best :D


Kalendar 3:
Pureen - mesti ramai yang dapat ni kot. masa Expo kat Midvalley.


Kalendar 4:
ALFA College - Dapat masa kat Expo Midvalley jugak kot. yang ni kecik comel jer.


Kalendar 5:
Haaa yang ni pown dapat kat Midavelly hari tu. dapat 3 lagi. 1 dah bagi kawan opis, 1 lagi aku guna. akhirnya yang ni jugak aku pilih sebab comel ada gambar baby dekat every page. baby mat saleh uollss. untung2 terkenan. i tak nak kenan banyak. kenan tang mata kaler biru hijau udah ler herherher :D


So goodbye old calendar! this one from Prudential.

So Tata.

No comments: