Friday, January 6, 2012

Baju Baby Atas Rak

48 Hours Sticky Post
Please Scroll Down for Latest Update

***********

My adik sayang Piya dah bukak bisnes on9. yang bestnya bisnes baby2! eh bukanlah jual baby. giler ke hape herherher. jual barang baby lah..


Haaa.. nama pown dah stylo! hehehe. macam2 ada kat sini. nak tau lebih lanjut silalah terjah :)

And sempena pembukaan ni, kedai dia ada buat Baby Cute Contest.



Syarat-syarat penyertaan:

  1. Terbuka kepada baby yang berumur dari 1bulan ke 2tahun.
  2. Sila letakkan banner contest di sidebar blog anda dan entry anda.
  3. Anda hendaklah menjadi Follower blog BAJU BABY ATAS RAK.
  4. Buat entry tentang contest ini dan link back ke entry ini.
  5. Sertakan sekeping gambar sahaja dalam entry anda.
  6. Terbuka kepada anak sendiri/anak saudara/adik anda.
  7. Anda dikehendaki menwarwarkan hadiah yang bakal dimenangi di dalam entry anda.
  8. Sila nyatakan nama anda, nama baby dan tarikh lahir baby.
  9. Anda mesti TAG sekurang-kurangnya 4 orang untuk join contest ini.
  10. Tinggalkan link entry anda di kotak komen.

Hadiah yang bakal dimenangi:

Pemenang Tempat Pertama (owner blog):

Jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI T-SHIRT HATE HERO.

Jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima SEHELAI DRESS + SEHELAI SHAWL

Pemenang Tempat Kedua (owner blog):

Jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI TSHIRT BAND.

Jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima DUA HELAI SHAWL.

*Pemenang hanya seorang*
*Kalau perempuan dapat hadiah untuk perempuan.. dan sebaliknya... harap maklum*

Pemenang tempat pertama (baby):

Akan menerima
2HELAI ROMPERS + 2 PASANG BURSHA + 1PASANG TIGHT

Pemenang Tempat Kedua (baby):

Akan menerima
SEHELAI ROMPERS +1PASANG BURSHA

***********
Sebarang pertanyaan sila email directly kepada pihak Baju Baby Atas Rak di:
safiyyahosman@gmail.com

Boleh jugak add mereka di Facebook:

Tarikh Tutup Penyertaan Pada:
8 Februari 2012

So u guys, apa lagi. moh la join ramai2. untung2 boleh menang!

So Tata.

1 comment: