Thursday, January 5, 2012

Storage Box

Yang sobona eh aku takmo guna bekas macam ni nak letak baju baby. nak guna bakul yang ada lubang2 tu, pastu ada penutup. tapi apesal susah beno nak jumpa ha? ada lah jumpa kat Mydin tapi kecik sangat. yang beso takde pulak.

Last2 aku angkut jugak lah storage box macam kat bawah ni.


Yang besau untuk baju, yang kecik untuk letak barang grooming or whatever lah. aku nak ambik kaler hijau, tapi takdelah pulak. yang ada pink jer. hubby kata biru lagi cantik. baiklah :D

Sebenarnya nak yang lebih kurang macam ni.

Macam bakul nak pegi picnic lah herherher

Tapi yang aku jumpa ni kecik. nak yang lagi besau. tak tau lah nak cari kat mana.. sebenarnya malas nak mencari hehehe. tapi kalo korang ada jumpa, leh share tak mana nak beli? storage box yang dah beli tu boleh buat isi barang lain. thanks!

So Tata.

1 comment:

noridaramli said...

ida beli kt kedai jual brgn plastik...