Tuesday, April 12, 2011

My Dream Kitchen Cabinet

Walaupown kabinet dapur dah selamat dibeli, tapi masih jugak aku tak sudah2 berangan :D. sebenarnya dulu (dulu la yeee) nakkk sangat kabinet kaler merah. glossy red! perghhh rasa hangat membara jer bila duk kat dapur. pastu hari tu (lama dulu lah) pernah pegi Courts tengok2 barang dekat sana. nampak kitchen cabinet ni, kaler yang aku memang nak.

Tapi harga mahal nak mati!! yang besar tu, ada dapur n kitchen hood, harga dia dah RM1499. yang kecik sikit tu, ada sinki (1 bowl only) RM749. total 2 ketul ni jer dah RM2248. baik buat kabinet yang attached to wall terus. apa daaaa.

P/s: Tapi kan, nasib baik aku dah insap. kalo tak memang dah selamat la kot duk kat dapur aku sekarang :P

So Tata.

No comments: