Wednesday, June 29, 2011

3 Surprises for Him

Today is his birthday


29th June 1983 ~ 29th June 2011

28 tahun sudah!

Semalam after balik urut, lebih kurang 11 lebih, aku terus tido. patutnya aku tahan la sikit kan mata tu. but then i have different agenda for him :). aku tido mati sampai la pukul 5 pagi. terjaga sebab nak terkucil. i saw him tido dengan nyenyak sekali. ikut hati nak jer kejut and wish him. tapi aku tahankan mulut ni. pagi tadi pown time hubby nak g keje, aku still tak wish apa2. buat macam aku lupa, aku tak ingat apa2!

Pagi aku tengah siap, dia call. time aku on the way g keje pown, dia call lagi. nak orang wish dia la tu! hahaha. kawan dia dekat belakang siap sound "Hari ni Birthday abang!". stillllll aku wat bodooooooo jer ko. buat2 tak dengar. biar biar biarkan! konfem dia ingat aku lupa tu. hey i never forgot lah!

Takpe, he will surely love what i have planned.

3 surprises for him.

Different ways.

Secretly.

Today.

=)

So Tata.

3 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

excited nak tau nie =)

choclairissa @ intan said...

i love suprises :)

picairin said...

cant wait to know the surprise...^^