Friday, June 3, 2011

6 Bulan Dah Rupanya!

3 December 2010 ~ 3 June 2011

Pejam celik pejam celik, dah genap setengah tahun kami disatukan. one of my friend ada cakap, "Dah 6 months dah...rasa cam baru jer ko anto surat saman kat aku..:p"

Kita suka curi2 dengar doa awak lepas solat. tiap kali tu jugak air mata kita rasa nak menitik :')

Semoga senyuman ni terus kekal hingga ke akhirnya
 
Kita doakan supaya hubungan ni terus dirahmati dan diberkati olehnya ya awak? kita sayang awak ketat2. sampai syurga :)

Semoga kami terus tabah mengharungi mahligai rumahtangga ini bersama2. masih banyak yang perlu kami tempuh.

P/s: Touching la pulak tulis entry ni..

So Tata.

5 comments:

Reen Tart Nenas said...

selamat ulangtahun yg ke 6 bulan :)

yUmIe said...

Hehe mmg meruntun hati.Alhamdulillah dh 6bln kn.sekejap je mse berlalu.semoga sentiasa bahagia ye sarah:)

iedayah said...

sweet picas sara...=)

:: aJa :: said...

sara..
bila u cakap da genap 6 bulan..
ai bru perasan yg ai pun da kawen 6bulan dah..
huhu..teruk betul..

hepi2x selalu..
=)

choclairissa @ intan said...

cantiknye wall deco tu~~