Tuesday, July 26, 2011

Gatal Jugak Nak Main!

Sudah disenaraikan sebagai salah seorang peserta, tetapi terpaksa menarik diri di saat2 akhir.

Acara: Pertandingan Badminton Ahli TETHM
Tarikh: 23 Julai 2011, Sabtu
Tempat: Kompleks Sukan Paroi, Negeri Sembilan

Ok gini ceritanya. family belah hubby ada satu club yang diberi nama TETHM (Tabung Ekonomi Tuan Haji Mahmud). Tuan Haji Mahmud adalah arwah datuk hubby. dah lama kot club ni ditubuhkan. seriously aku tak tau sejarah dia sangat. nanti lah aku study dulu hehehe. tapi dorang selalu buat aktiviti lah.

So last weekend, hari Sabtu, dorang buat Badminton Tournament gittewww. setiap keluarga kena hantar wakil sekurang2nya 2 wakil (bergu). aku dah tersenarai nih, sekali kena tarik diri la pulak. tapi takpe, oleh kerana hubby masih lagi salah seorang wakil, so aku pown mesti lah pergi dan bagi support konon.


So yang main adalah, hubby dan kakaknya. tapi yang ni dorang kalah lah. gatal jer tangan aku nak main tau? tergedik2 aku kat luar court tu. hahahaha.


Pengadil juga di kalangan mereka. time ni hubby jadi pengadil aku jadi penyibuk ehehehehe.

Then bila tiba 2nd round untuk hubby and kakak dia main, kakak dia hilang la pulak! pastu aku apa lagi. ambik kesempatan la masuk court! maklumlah tergedik2 dari tadi dah nak pegang raket herherher.

Sempat la main 1 game. i main sopan santun jer. hilang kempunan. tapi yang bestnya kami menang! huhahuhahuha. ok2 lepas ni tak main dah ok? :P







Eh2 perasan tak i dah ada watermark baru?


Sendiri bikin sajer.

So Tata.

1 comment:

aTy _faRed~ said...

kalau ai nak gigit u boleh tak.. geramnyer...!!!!! siyes geram... u nih... jangan ar lasak2 sangat... eeeii..kalau depan mate nih.. ai dah bebel2 ngan u agaknyer nih...