Wednesday, July 20, 2011

Sarah's Kitchen: Udang & Sotong Goreng Tepung Rangup

On the way balik keje semalam, baru teringat "Alamak, beras dah habes lahhh!". so rancangan untuk memasak lauk2 tertentu cancel on the spot. teringat apa yang hubby request sehari sebelum, katanya nak makan sotong goreng tepung. so jom kita masak! 


Rangup.. sedap!

For udang, aku buang kulit siap2, senang nak makan n lagi sedap rupanya. manis udang ni tau! ni pown tak cukup hehehe.

Actually udang n sotong ni side dishes jer. aku masak makaroni goreng. sebabnya balance sos hari tu ada lagi. peti sejuk pown dah buat hal, so terpaksalah habiskan semua barang yang cepat rosak.


Haa.. sos ni lah yang aku guna. sebab ada orang tanya, sos Leggo's tu macam mana rupa dia. yer lah yang selalu orang guna kan Prego. aku pown baru 1st time tau pasal sos Leggo's ni sebenarnya hehehe. boleh lah cuba yer?

So Tata.

1 comment:

Reen Tart Nenas said...

enchek suami pun suka makan sotong goreng tepung. huhuhu adoiii. suka beno die.