Monday, July 18, 2011

Sarah's Kitchen: Fried Macaroni with Leggo's Sauce


Menu hari Sabtu. bukan untuk breakfast tapi lunch n dinner.

Kali ni malas. just guna sos ready made jer. badan penat setelah berhempas pulas berlatih badminton sehingga jatuh macam nangka busuk wakakaka. ni lah akibatnya bila over eksaited tapi badan lembik akibat dah lama tak bersenam. pastu malamnya meraung tak hengat sampai hubby kena curi2 balik. kuat betul dugaan sejak akhir2 ni.

Haishh ni entry makan2 kan? pehal tetiba keluar emo2 ni? hahaha.

Ok berkenaan makaroni kat atas tu, aku guna Sos Leggo's hot n spicy. bukan Prego yer. not bad rasa dia. just add on apa2 yang kita suka. macam aku, aku tambah bawang, ayam n udang. sayur nehi hehehe. tapi rasa dia takde lah hot n spicy mana. cuma yang penting tak masam. tak berkenan betul kalo masam2 gitu. nanti boleh masak spaghetti pown pakai sos Leggo's ni jugak.

So Tata.

1 comment:

Mia-Ina said...

sos Leggo..sos ape tu..sos preggo ..mia tau sarah..huhu