Sunday, October 3, 2010

Jihan & Fauzi Wedding Ceremony

Berderet oo jemputan kawen. lepas satu, satu. sume rasa nak pergi. yer la bila dah ada kelapangan n kesempatan, kena la cuba penuhi undangan tu. macam yang pernah aku cakap kat sini dulu la :). tak rugi tau meraikan majlis orang. orang jemput tu datang jer la. makan free weh! hehehe.

Hujung minggu kali ni aku ada 2 undangan. tapi 1 jer yang sempat pergi. yang 1 lagi dekat N9 nun. sorry yer Penna, could not make it! :(. Ha yang aku pergi siang tadi, kenduri si Jihan comel (2nd of October 2010). kawan blogger kita jugak.

Nak dijadikan cerita kan, buleh aku lupa nak bawak kad?? bukannya tempat yang biasa aku pergi. Teluk Panglima Garang tu. pernah la pergi, tapi sampai Sijangkang jer la. so nak tak nak redah jer nak cari lokasi majlis. nasib baik jalan dia senang n dewan tu betul2 dekat tepi jalan jer. kalo tak entah sampai entah tidak ke situ. hehehe.

Kami sampai sebelum pengantin. kami memang sangat lapar, so makan sepuas hatinya la! kehkehkeh. ada lagi 1 cerita ni tau. kami nak bukak botol air mineral. bukan main ketat weh. merah tangan aku duk memusing. adik Mr Busy pown sama, tak boleh bukak weh. ketat nak mam! tengah kami duk bersusah payah tu, tak perasan plak abang DJ duk usha. hahaha. siap suruh kawan dia tolong bukakkan lagi. malu kami :D. Sekali dia pusing, terus terbukak. kagum sekejap sampai terlopong. haha. kudrat lelaki kan. eh terima kasih abang gagah! :D

Ok kita layan pica plak.

Pelamin nan indah!

Centerpiece. tengah kami duk syok makan, pengantin pown sampai. ala2 Arab rupanya rombongan ni. dari pengantin sampai la kepada dayang2 nya. semua berpurdah. wahh!!

Sorry gambar tak clear sangat. zoom dari jauh jer.

All pink. pink memang jadi pilihan la. dah 3 majlis berturut2 aku pergi, semua pink. hebat la kuasa pink! hehehe.

Mak aihh makanan pengantin. yummy2 nya! "abang pengapit, ada kerusi kosong tak kat sebelah??" hahaha.

Pillow cake idaman kalbu ;). ada 3 tingkat ni. jadi separuh sebab nak fokus muka pengantin.

Dannnnnnn wajib la ada gambar dengan mempelai kan! comel betul la si Jihan ni tau. happy for u Jihan! :)

Lepas say hai2 bye2 n congrats to her, i mintak diri. congrats once again Jihan! :)

On the way balik. tengok sengal. nak ambik gambar dalam cermin. tapi konfius nak tengok dekat mana. sampai sudah tak menjadi. haha sengal.

Eh sape lagi yang pergi? susah la nak cam korang coz ramai yang tak letak gambar sendiri dalam blog. rugi tau. kalo tak boleh sembang2 =(

So Tata.

11 comments:

Mia-Ina said...

rajinnya sarah berjalang wedding day..mia tgh menanti majlis kahwin 10.10.2010..penuh jemputan...

♥S@R@♥ said...

sara pub nnt tema da pink gak..huhu..
thn ni thn pink agknye

mysarah said...

mia: ada masa n kesempatan, mesti la tak nak lepas peluang! ;)

i got 3 invitations on that day, tapi sume tak boleh pegi sebab nak kena balik kampung :(

mysarah said...

sara: same goes to me jugak. haha. ramai sangat i tgk blogger yg akan guna pink. girly2 gitu. hehehe

PurPLe LaDy AiFA said...

wahh, concept die best! mmg arabic la.. hehe

mysarah said...

aifa: terpk jugak nk buat konsep pelik2 tapi mcm susah jer nak menjadi! :D

gadis jumaat said...

Aduh... Muke fauzi ni SEJIBIKKK kawan sekolah yang dah kawen... dah laa nama sama! huahuaaa... terkezzut ai. tapi lepas tengok banyak gambar lam blog jihan, macam bukan je.. huhu.

mysarah said...

gadis jumaat: alamak. pelanduk 2 serupa kah? or orang yg samakah?? oppps! hehehehe

takkan kot org yg sama kan. mintak jauh :D

anaztasias einz said...

hi sarah, rupanya sarah pergi ek wedding Jihan, ruginya saya sampai lambat. kalo tak boleg jumpa sarah juga huhu :(

mysarah said...

nora: la.. nora pegi ker? tu la tak tau sape sebenarnya yg pegi. maklum la masing2 takde contact number. huhu

jihan musfirah musa said...

tenkiu soo much dear datang wedding ari tu...tq sesangat!!..hehehe