Saturday, October 2, 2010

Majlis Resepsi Dina & Bud

Kenduri ni berlangsung Ahad, 26 Sept. peram, macam biasa lah! :D

Majlis berlangsung dekat Segamat, Johor. Shah Alam-Segamat, jauh jugak beb. nasib baik ber"car pool" dengan my 2 friends. jimat bajet :D

Dina ni kawan UUM aku dulu. same course, same block. agak rapat jugak. so mesti la tak nak missed her big day kan? korang layan pica jer la yer. apa pown, i really heart her dress. its from Rins Suzana.

The bride n the groom.

Bukan zapin tapi silat yer :)

Nak masuk kena bayar tol dulu. ada 3 kali tol kot. haha. ini adat Johor yer?

The gorjes bride. happy for u Dina!

Three of us with the bride n the groom. bercinta sejak zaman matriculation lagi tau. sekarang umur sudah 25, dah berapa tahun yer? alhamdulillah end up ke jinjang pelamin jugak :). lepas ni aku, lepas tu si baju pink tu pulak :D

Eh aku nampak kurus la dalam gambar ni! hehehehehehe.

So Tata.

12 comments:

sharifuddin N shakina said...

baju dari rins suzana mmg cntik kan..suke pink silver..

safiyyahosman said...

sis gmbr second last tue lagi nampak sis kurus..huhuhuhuh..diet kah???

gud luck sis!!!xlama dah..:)

Sha said...

canteknye..pink+grey!!i like

masmOna said...

cantik baju dia sarah huhu =) pink gitu, i like!

Meey@ said...

haah adat johor mmg ada tol.hihi=p

suka la jugak baju dia!waauu~

nurayunni said...

Wah..cantiknyer pengantin tue..Tahniah..

mysarah said...

kina: oh tak pernah plak survey baju dorang

mysarah said...

piya: yg tu nmpak kurus sebab gmbr separuh! hehehe

mysarah said...

sha: ada masa lagi ni nak tukar kaler tema. hehehe

mysarah said...

masmonal: me n my fren asyik duk puji baju dia jer tau ;)

mysarah said...

meeya: abes la kopak si suami! haha

yes its so lovely

mysarah said...

nurayunni: seri pengantin. nnti u pown mesti gitu :)