Friday, October 1, 2010

Rindu Aku Kan?

Wahahaha. rajin tak i update blog sekarang? rajin tak rajin tak? bulan September cuma ada 7 entry. wah  i memang rajin! hahahahahahampeh.

Jangan risau kawan2. walaupun aku menyepi, tak berapa nak blogwalk, leave comments kat blog korang, aku still ada lagi dalam dunia blog ni. sentiasa mengikuti perkembangan kamu2 semua. i baca semua entry u tau! iyer u lah. ha u. u lah! wah aku dah giler. wakaka.

Persiapan masih berjalan dengan teratur dan bersopan santun macam tuan punya blog. aku dah siapkan checklist baru, budget baru n semangat baru :D. tinggal lagi 2bulan dan 2hari, insyaAllah jika diizinkan Tuhan, aku akan berjaya mengharungi fasa2 terakhir sebelum sah menjadi isteri seseorang ;)
 
Banyak benda dah settle, tapi nak update jer tak sempat. teringat jugak nak story sume tu, tapi tak tersempat. bila ada masa nak update, rasa macam dah basi sangat pulak. so peram jer la sampai sudah. haha. nak update pukal? korang tak nak baca kot. ahaha.

Nanti la aku update yer :D

So Tata.

23 comments:

yUmIe said...

See betapa rindu nye i..1st comment..maybe.ngeee..
sila la update slalu sarah:p..
u mcm giler cket,impact drp lg 2bln nk kawen ke??haha

mysarah said...

yumie: hahaha. agak mereng sikit la sekarang yumie. hari2 ngadap checklist. mata dh naik juling. haha

ok syg nnti i kasi update blog kesayangan i ni yer. khas untuk u :D

yUmIe said...

yeay!!!love sarah..big hug for u dear..sbb i ske bce celoteh u..klu jmpe u mcm mne le agknye kn??hihi..

mysarah said...

yumie: hohoho. malu malu malu :D

org kata i ni mesra alam. buleh describe kot? haha

yUmIe said...

sarah:. haha..i rse btl le 2..ok pe cm2..sng nk di bw ke majlis..pndai sesuaikn dri..kte geng..sbb i pon ske cotcetcotcet..tp dlm blog ni kekdg krg cket r..huhu

Xora said...

tak update kat blog tak apa My. Yang penting, kamu siapkan aje kerja kahwin kamu :)

iedayah said...

2 bln 2 hari..owh tntu mysara sgt2 bz kn..xp..kmi fhm..epy preparing mysara..

mysarah said...

yumie: pandai tu pandai. tapi kadang2 takut org rasa annoying plak sebab cakap tak nak berhenti. haha

mysarah said...

xora: betul xora! persiapan tetap jalan. cuma rasa lebih seronok kot klo dapat share dekat sini :)

mysarah said...
This comment has been removed by the author.
mysarah said...

iedayah: sgt2 bz smpai kadang2 tak tau nak buat yg mana 1 dulu. last2 duk ngadap list jer tiap masa. haha

.: an :. said...

huhu... padanla da lame 'xnmpak' sarah... menyorok ghupenye... ngee...
ok, pasni kalu ade mase, update ea! insyaallah an bc... =D

mysarah said...

an: i tak menyorok, jadi malu2 kucing je kejap! hehe

insyaAllah if ada kelapangan. belog ini sahabat baik saya :D

sharifuddin N shakina said...

kejap je 2 bulan 2 hari tu..good luck dear..:)

safiyyahosman said...

sis..xlam dah sis!!!!!!huhuhuhuhuhuh..teruja teruja!!!!

mysarah said...

kina: 2bulan means lg 8mggu n 8kali ujung mggu. Kjap je tu! Huhu

mysarah said...

piya: tau takpe! Huhu. Risau dik risau. Byk lg x siap ni. Kasi tolong cpt! :D

Hana said...

sudah siap la tu munge stokin :D mysarah, kamu tlupe bg sy name pnuh utk anta kad..

Nora Aira said...

gud luck sarah ! xlama dah tu. all the besh !

safiyyahosman said...

hihihhi..xpa sis..musti nanti siap punya..cyaiok!!!!!...:)..bunga stoking apa cerita sis??dah siap?

mysarah said...

hana: hohoho. bunga stokin tu la masalah paling besar skrg! huhu

ok2 nnti i email. actually guna nama samaran pown dah ok sebenarnya :)

mysarah said...

nora: thanks dear!

mysarah said...

piya: itu bunga manyak malas ooo mau buat! huhu