Sunday, October 31, 2010

Bloggers' Day [Wedding Xora]

Am home. tak pergi wedding Zaila. sorry dear. Mr Busy kena masuk kerja. biasa la orang kerja shift, waktu kerjanya tak menentu :(

But but but.. i am really excited meeting all of u, bloggers!! tak sangka ramai yang datang on wedding XORA. sampai jer terus melilau cari muka yang familiar. n mangsa pertama is SK. haha. then AMELYN. lepas tu masuk dalam n saw bloggers duduk dekat 1 meja. senang keje! hehehe. meet HANA YORIEE, NORA, KHUMAERA, SYAZ, YANIE and their fiances. meja penuh so i kena lepak meja lain. so sad :P

Sambil makan mata tak duk diam. aku ni cekap sungguh cam muka orang. hampir semua blogger yang aku pernah tengok gambar, aku kenal tau. sampai Mr Busy cakap, "Ramainya budak blog. ayang kenal semua ke?". Welllll. hahaha.

Eh who else eh. oh yes CIK BELLE. then KAY KAMAL, ELYAELMO. thats all kot yang aku sempat salam n kiss2. haha.

Ada lagi. nampak muka macam kenal, REEN! aku buat muka selamba pergi tegur. nasib baik tak salah orang. wahaha. PUAN T ada kat sebelah, i tegur jugak ok :)

See? i am really good in recognising u girls! haha.

P/s: gambar tak boleh nak upload lagi. later ok. korang2 cepat masukkan!

So Tata.

32 comments:

Reen Tart Nenas said...

nasib baik tegur, kalo tak mmg xkenal tadi :)

Cik Belle said...

=) sara! patutla tak jumpa kat wedding zaila!

anaztasias einz said...

yeay akhirnya jumpa semua !! segan segan hehe

ElyaElmo said...

sara....sorry elya lmbat sket nk cam org...hahahaha :p..nice to meet u!! :D

sk said...

haha.. nasib baik sarah jenis senang cam org. klu nak harapkan sy, mmg slalu konpius. hahaha

nice to meet u! nnt kita jumpa lg tau!! =)

nYomeL said...

xnampak sarah ponn.. huhu.. sori korang, i mmg susah nak kenal org.. lagi2 kalo tgk dlm gambar je.. huhu.. :)

Cik Belle said...

nYomeL yang mana satu eyh? kite ade jumpa tak tadi. *_*

Khumaera Ismail said...

hehehe..dlm blog muke laen, kt luar laen..seyes ta kenal..hehehe~ happy dpt jumpe korang2..biasenye jd silent reader je ;)

.: an :. said...

uhuhu... nmpk sarah td... tp xsmpt nk tgur...

hana yoriee said...

Sarah..hihi..best jmp semua td! nnt upload pic yea?

Qaseh Qidzizie said...

best nye koranggg!!!..
last minit plak tak dpt dtg...
Mencik!!!!
rasa kerugian besar huhu...

Lala said...

sedih! tak dapat jumpa korang!

hana yoriee said...

lala..ada kisah di majlis mengenai kamu...hahahaha..kelakar bila ingt balik.kitog ingtkan lala yg dtg sbb ada tgk 1 couple pakai seluar n blouse, sekali yanie pegi tegur..bukan daaaa...hahahaha

mysarah said...

reen: dh lama duk usha sebenarnya. mcm kenal, pastuwat muka dunno jer la g tego. ahaha

mysarah said...

cik belle: tu la.. mulanya tak plan pown my bf nak ikot. then dia tetiba kena tukar shift. lagipown i tak pernah g, riso gak sesat. then petang tu dia kena masuk keja. tak buleh la pegi ke wedding zaila :(

mysarah said...

nora: ahaha. nora memang nampak macam segan sikit :P

mysarah said...

elya: i kenal u dekat rambut kot. hehehe :P

mysarah said...

sk: muka u familiar n sama macam dlm blog :P

mysarah said...

nyomel: tak jumpa jugak nyomel. tapi nyomel tak letak gambar dekat blog kan? klo ada mesti i buleh bayangkan. hehe

mysarah said...

cik belle: haha cik belle dh konpius. ramai sangat peminat cik belle ni. ahaha

mysarah said...

khumaera: u looks different too! hehe

tapi kan muka i ni memang fleksibel :D

mysarah said...

an: nape tak tego!! huhu

mysarah said...

hana: me too! nanti upload :)

mysarah said...

qaseh: oh takpe2. nanti kita gathering dkt wedding lain plak ok! ;)

mysarah said...

lala: lala dtg tak?

mysarah said...

hana: hahaha. oh i tak join. klo tak boleh tumpang gelak sekali. hahaha

nYomeL said...

sarah.. i pemalu.. so xletak muke dlm blog. dah la tu, jenis yg xbape cam org.. haa.. amek ko.. dtg2 sume xkenal.. jumpe xora jek laa.. yg len xdpt cam.. xpe, next time kite jumpe2 ekk..??

Lala said...

hana: dorang salah tegur ke?hehe kelakar! lala dtg dgn en shahril dlm jam 2, masa tu xora tgh makan beradab!lala intai2 geng2 baju pink, takder. sedih.....huhuhu


sarah: lala datang! tapi tak jumpa sorang pun..huhu lala lambat kot...huhuhu

hana yoriee said...

lor..lala dtg rupenya..kitorg kol 2pm tgh bergambar sakan kat luar dewan dah..huhu..

tu ler pasal..ingat lala sorg je nak pakai suar ngan blouse..sekali ada org lain jugak daaa pakai gitu..hahaha

Lala said...

oo..yeke? tak perasan lak yang korang ada kat luar.. ish, hati i sungguh sedih! nak jumper korang....waaaa!!!

naseb baek lala dapat jumpe xora..hehe

amElyn said...

hye korang!!!!!!!! ^______^

ElyaElmo said...

hahaha..kenal dekat rambut?? rambut gerbangg ni jugak sarah cam yeeeee!!haahhaha..