Monday, March 7, 2011

Baru Ku Tahu......

Habis lenguh satu badan ni. yang paling ketara dekat lengan n belakang. kalo boleh pegi spa ni perggghhh. penat rupanya mengecat ni. baru ku tau. tak patut rupanya aku asyik perli hubby kenapa dah berhari-hari cat tak jugak siap. hahaha. ampun tuan besau :D

If u can see the uneven tone there :P

Actually kaler kat atas ni not the exact colour. dalam kamera berubah sket. next time aku cuba ejas kasi sama. apa pown the colour is still PINK but its darker from the photo above.

Yumie: Yes i love red. tapi kali ni sengaja nak lari sket dari kaler tu. perubahan la konon. muahahaha. apa pown merah tetap di hatiku auummmmm. eh birthday Yumie kan today? happy birthday!!!!
Farah: Aku takkan cat rumah kaler kuning kot. sebab bila orang cat kuning mesti aku kutuk. hahahaha.

Sobona eh eden silap pilih kaler. bukan la silap, tapi bukan kaler yang aku nak sebenar2nya. dah dapat agak masa beli tu lagi. tapi tu la tak sabo sangat. beli jugak. natijahnya ambik tanggung sendiri. tapi takpela bila tengok banyak kali buat2 suka buat2 cakap kat hubby "Eh cantik jugak la kaler ni". tapi dalam hati meroyan "Nak tukar lain... nak cat balik!!!" muahahaha. jangan contohi makcik sorang ni yer?

Sebenarnya nak kaler macam ni [KLIK SINI]. ala kaler sama macam bilik pengantin dulu. baru la hari2 rasa macam pengantin baru auuummmm. muahahaha. tapi takpe, tengok la berapa lama aku boleh tahan dengan kaler sekarang. takpe sikit jer cat yang diperlukan. 2 liter pown tak abes *sedapkan hati*.

So Tata.

3 comments:

*luv Syahnia* said...

slm pknalan dear ;)

hehe mencik kan time beli
cat takleh buka tgk cat tu

kne tgk kat simple krtas je
kdg2 tak tsame pun..huhu

canteq je cat tu ;) i like

Xora said...

sarah, saya tak larat nak cat dulu rumah kami. kemaskan habuk kesan daripada kitchen kabinet pun rasa nak demam-demam, ni lagi nak cat.. nyerah kalah awal-awal.

yUmIe said...

ah xpe,lari cket je.haha.btw,thanks dear..terharu..uhukkk