Tuesday, March 29, 2011

Giant USJ 1 is Having Clearance Sales!

Lepas keje semalam aku singgah kejap Giant USJ 1 sebab member aku cakap ada clearance sales. katanya Giant ni dah nak bankrap sebab Mydin overshadow dorang. takleh nak buat apa lah kan sebab harga barang dekat Mydin jauh lebih murah.

Memang banyak barang murah2. electric item pown banyak offer tapi tak sume brand. brand malaysia banyak. tapi semalam aku tengok barang pown dah banyak abes. sakit jugak lah otak aku tengok barang yang berterabur bercampur2 dekat satu rak. so apa aku beli?

Hehehehe... banyak tak banyak tak?

Tapi..

Tapi..

Tapi...

Tapi sebenarnya troli ni pown aku tinggal balik kat dalam Giant tu! hahaha. kesimpulannya aku tak beli apa2 pown. mungkin aku masih fobia dengan perkataan SALES selepas ditipu suatu masa dulu? parah......

So Tata.

1 comment:

L.e.e.z.a said...

last week hari jumaat baru g.. pergh! ramai giler orang, time 2 shower gel tgh sales.. ade rak yg kosong ;p giler lah kan