Thursday, October 23, 2014

Baru Dengan Pink

Setelah sekian lama, akhirnya belog ini bertukar wajah jua.

Alahai love love merata.
Konon suwit la tu kau kan.
Puiiiii :D

Pink???
Kenapa mesti pink?
Sebabnya yang ni jer template free yang simple yang sedap mata aku tengok.
Zaman blog dengan template berserabut dah berlalu untuk aku yer.

Tapi camne eh nak tukar post title punya font?
Serabut weh tulisan macam tu.
Nak baca pun susah.
Nak edit html segala memang takde masa la.
Nak buat header yang bapak simple macam tu pun dekat sejam aku ambik masa nak pilih font jer hahaha..
Tu belum lagi campur masa nak cari template.
Sampai anak mintak air pun kena marah bahahaha..
Hantu punya mak :D

Dah la tadi terdelete semua widget.
Bloglist pun semua hilang.
Nak add balik one by one sangat makan masa.
Nanti lah rajin add balik (tapi mungkin berbulan-bulan lagi baru datang rajin tu kot hahaha).
Nasib baik widget yang lain tu dah copy siap-siap.

Pink okay pink.
Pink pun pink lah.
Kasi sopan-santun sikit la yer lepas ni :D

No comments: