Monday, October 27, 2014

Tengah Malam

Now tersangat addicted to Running Man.
I am not a Korean fan.
I is tak minat tengok mamat-mamat cute comel rambut blond, mata sepet, muka jambu macam tu.
I is suka lelaki melayu asli, wajah melayu asli, hitam manis amboiii haha..

Tapi sekarang disebabkan adir ipar yang sangat menggilai K-Pop, dengan aku sekali terjebak.
Siap upgrade astro package semata-mata nak tengok Running Man sahaja hehe..
Tapi Running Man ni memang layan.
Mula-mula tengok tak paham sangat lagi rancangan pasal apa.
Dah 2, 3 episode baru dapat kena dengan jiwa.
Giler kelakar.

Ni menonton sorang-sorang di tengah malam.
Hero-hero berdua dah selamat berdengkur depan tv ni jugak.
Dah habis karang baru la angkat si kecik.
Kalau angkat sekarang kang dia terjaga nak susu pulak.
Kacau daun maknya nak menonton hehehe..
Si ayah ni pun berdengkur depan tv ni lagi.
Nanti la kejutkan.
Tapi boleh jer biarkan tak payah kejut.
Selesa dan lapang sikit atas katil tu bahahaha..
Jadi lepas habis rancangan ni baru la kita masuk bilik yer.
Teman ibu dulu tau :D

Tetamu-tetamu dari jauh dah balik siang tadi.
Penat meronda 2 hari ni.
Yang bestnya, tempat yang tak pernah aku jejak kaki pun dapat pegi.
Semua tu akan diceritakan dalam next-next entry :)

Esok dah start keje selepas 5 hari cuti.
Serius malas gilerrrr.
Mengamuk la si kecik ni esok bila hantar rumah pengasuh.
Drama wajib tiap kali ibu bercuti panjang T_T

Sekadar gambar penyeri ;)

Ok now nak sambung menonton.
Pukul 1 baru habis ni.
Suka betul berjaga malam sekarang.
Biasa dia tuuuuuu :D

1 comment:

Mila Ahmad said...

Running Man tu memg boleh buat orang tergelak tak memasal je,

eh tu sofa baru jenis bakul er style la hihi...