Thursday, October 23, 2014

Menanti Tetamu

On leave for today and tomorrow.
Bahagianyaaaaaa dapat cuti direct 5 hari :D

Abang ngah 1 family dah on the way ke sini.
Mak ikut sekali syoknyaaaaa.
Lagi syok sebab tak payah pecah kepala pikir menu nak masak hari-hari.
Petik jer nak makan apa, kejap kang siap la :D
Memang hantu kau ni kan bahahaha..


Nasik ayam sebagai penyeri.
Berkurun dah oiii tak masak nasik ayam ni.
Macam biasa la resepi konpem kena google :D

Entah apa la rasa kang ni.
Berdebar-debar jer aku tunggu mak sampai.
Maklum ler tekak chef ni lain macam sikit.
Lebih-lebih lagi chef tersebut sangat terkenal dengan bebelan padunya hahaha..
Redha dan pasrah aje lah nampaknya ni :D


Ibu cuti panjang, suka la awak kan.
Konpem badan susut nanti ni.
Budak ni pelik sikit.
Kalau lama duk ngan aku memang akan susut badannya.
Sebabnya nak makan punya la susah.
Kalau dekat rumah pengasuhnya apa saje yang tak makan.
Pengasuh garang giler oiiii :D

Selamat bercuti pada diri sendiri ;)

1 comment:

siti nurafida noh said...

Sedapnya nampak nasi ayam tu.. so, macammana ok tak?