Tuesday, October 21, 2014

Cuti Dan Mood Kerja

Selamat morning semuaaa ;)

Amboi happy tuan blog hari ni?
Happy ler sebab besok sampai ahad mau cuti panjang nak celebrate Deepavali :D
Hari ni pun office aku ni declare half day leave.
Kerja sampai pukul 1pm sahaja.
Tapi iolls taknak ambik dulu la cuti tu.
Kasi simpan biar beranak-pinak.
Esok-esok kita nak guna senang :)

Hari ni masing-masing nampak lemau jer nak keje.
Sape yang nak raya pun aku konpius sekarang ni hahaha..

Pagi-pagi dekat office dah dapat gambar-gambar ni dekat whatsapp.


Pagi tadi masa nak tinggal kemain meraung macam ibu nak pegi berperang.
Ni tengok elok jer haa.
Dasar kuat drama okay.

Tinggal rumah Mak Tok hari ni.
Pengasuh ada hal.
Nasib baik ada geng.
Kalau tak penat la Mak Tok, Tok Wan melayan awak T_T

Esok dah Deepavali.


Ini nama dia "kolam".
Kalau pergi shopping mall ke mana-mana mesti ada dorang buat ni kan.
Aku tanya apa maksud benda ni.
Depa kata "happiness".
Baiklah :D

Ok waktu mengular dah habis.
Mari sambung kerja walaupun kuis-kuis jer mouse dari tadi hahaha...

1 comment:

Iza Fiza said...

tak sabar nak cuti.kita pun cuti sampai ahad.kalah orang sambut deepavali dah neh.heee.