Wednesday, June 9, 2010

Bantal Comel

Malam tadi pergi Plaza Alam Central. niat nak tengok contoh gubahan hantaran tapi buleh pulak tak jumpa. agak stress di situ. geram pown ada sebab aku tersangatlah teruja nak tengok contoh2 yang kawan aku duk cerita tu. habes satu kedai kami pusing. langsung tak jumpa. maybe dah takde or maybe dah tukar tempat? maybe. but i got this.

I love it, love it, love it!! oh yang ni adalah hiasan dekat pelamin aku nanti. aku dah tanya butik aku dekat Ganu n dorang boleh buat pelamin exactly macam yang aku mintak. tapi bantal comel ni dorang tak boleh sediakan. kebetulan malam tadi aku jumpa. apa lagi terus lah sambar tanpa pikir panjang. lepas ni boleh guna wat hiasan dekat tempat lain pulak. alalala comel =))

So Tata.

4 comments:

@ty_farEd said...

waaa...pink..!! i like tooooooooo~ :)

mysarah said...

aty_fared: majoriti blog b2b yang i baca memang suka pink la. n u too right? ;)

Sha said...

batal golek! ;p

mysarah said...

sha: batal golek letak atas pelamin la :D