Wednesday, June 23, 2010

Tolong Jangan Buat Saya Risau

Ok tak sedap hati. semalam dah buat booking payment for OP. tapi sampai sekarang belum dapat apa2 reply from him. kami berhubung thru FB saja n biasanya each of my messages dia reply dengan cepat. kecuali masa aku mintak account number n semalam.

After transfer the payment of RM300, macam biasa aku message dia dekat FB.
"Ok i dah transfer RM300. copy of email has been sent to ur email k. so jgn missed pulak block the date for me k. once again ni nak bagi tarikh (punya la risau kot2 tersilap :D)

Majlis at Ganu: 3 December 2010
Majlis at Shah Alam: 11 December 2010"

Got no reply from him. aku cuba sms. just to inform him la kot2 dia takde masa nak bukak email or FB.
"Salam hai.. i ni Sarah. sory ganggu mlm2 mcm ni. i just nk bgtau booking money i dh trnsfer 2 izzati's account. i dh email 2 u d copy n got no reply from u. juz 2 inform. thanx"

But still takde apa balasan jugak dari dia. maybe dia dah tido (kot) coz dah hampir 12 malam.

Sedapkan hati, mungkin dia sibuk. mungkin aku yang terlebih pikir?

Please dont make me worry.

So Tata.

4 comments:

Liyanaroxx said...

Hurm...better u check again & again & again lah dear...risau plak i dgr citer u nih!

mysarah said...

ok masalah dah settle. thanx dear! =)

gincuitumerah said...

alhmdulillah..pasni xyh pkir dah
bole focus mende lain pulak..

mysarah said...

itu la umi. org ni jenis pk tak sudah. naseb baik cepat settle. huhu