Friday, July 16, 2010

16 July 2010. Hari Tidak Berbelanja

Eh2 korang, ada dapat pamphlet ke apa2 ke pasal kempen ni? kempen tidak berbelanja. aku baru jer tau sebab kat ofis aku ni ada tampal. so kesimpulannya:
  • Hari ni kita jangan beli makanan kat kedai. Makan jer apa yang ada kat dapur or pantry ofis
  • Kalau minyak abes, kasi tolak saja itu kereta. Minyak pown baru naik harga kan?
  • Nak beli persiapan kawen? Esok jer la………

So b2b sekalian, hari ni hari kita rehat. buat kerja in-house jer. time ni la DIY segala benda. esok weekend kan? lagi banyak masa kan? so esok jer la kita sambung perabes duit yer. peace!

So Tata.

4 comments:

Nora a.k.a Aira said...

hehe nasib memg sekarag ni nora dok umah. memg tidak berbelanja.. yeyay !!

mysarah said...

nora: bagus bagus bagus. ikut seruan kerajaan :P

PurPLe LaDy AiFA said...

yeeke? baru taw.. sbb ptg ni mmg plan giler2 nak makan super banyakkk... alamak, cmne nie.. T_T

mysarah said...

purple lady: kalo dah plan, dah niat, tak baik tangguhkan. makan jer!! hehehe