Friday, July 9, 2010

Mana Nak Beli Daun Sirih Plastik?

Hai girls. nampak kan gambar daun sirih kat atas ni? i really need your favor. sape tau mana nak beli daun sirih tiruan/plastik? aku macam pernah nampak somewhere tapi dah puas aku pikir tapi tak ingat jugak kat mana aku nampak.

Kalau tau kat mana ada jual, please let me know k. my friend nak kahwin lagi 2 weeks and she really needs our help. thanx in advance!! =))

END

9 comments:

sk said...

i penah nampak kat nilai 3. kat kedai ZC tak silap..

si kecil said...

saya slalu jumpa kt kedai2 yg jual2 bunga pastu diorg buat tempahan gubahan hantaran sekali.

Hana said...

Ye.. dekat Nilai 3 ade banyak.. siap ade kaler2 lagi :)

mysarah said...

to all: thanx!! it really helps ;)

gadis jumaat said...

u dok kl ke mysarah? kat kedai SayangYou kat semua house pon adaaaa... siap macam2 warna lagi hahaha.

dialicious said...

ha betol2..sgt bagus..bole beli awal n tahan lama..dulu pun i tercari2 gak tp xjumpe..last2 pakai yg betulnye..

farahfatihah said...

dear, kat nilai 3 ada

Miss Maira said...

u dok mana.. klu kl, dkt lovely place ada.. dkt dgm kk home deco n tesco ampang..

utama said...

nak daun sireh plastik
col nom ni
016-7118326
(cik lily)