Thursday, July 8, 2010

Time Is Moving Fast

Yes sangat cepat. dulu tengok angka 5 bulan rasa masih lambat lagi. but bila dah berubah ke angka 4, terus rasa cuak konon.

My progress? tersangatlah lembab. sangat sangat sangat sangat lembab. i mean tak bergerak langsung.
  1. Projek bunga stokin – 0 progress. lepas siapkan 20 kuntum, terus tak buat dah sampai sekarang. just potong some dawai for the petals. tu pown belum dibalut dengan stokin.
  2. Gubahan – belum buat apa2 jugak. tengah kumpul idea how to make it done. dh cuba sikit2 tapi tak puas hati macam biasa.
  3. Outfit – either for nikah and reception at Ganu or bertandang. dua2 belum buat apa2. ukuran pown belum ambik. yes my fault. kenapa tak pergi butik? dekat kampong memang la susah sebab jauh tapi dekat Shah Alam ni nape aku ambik mudah jugak? ingat senang ke orang nak buat baju? nak kena cari design, nak sketch, nak jahit, nak fitting.. bukan senang tau? sekali fitting bukan terus boleh pakai. tau?
  4. Kad jemputan – dah jumpa design yang berkenan. vendor mintak detail. belum jugak aku bagi. sebab? malas. cari nahas betul la.

Ok kau tau sume tu tapi kenapa kau tak gerak?? i’ve to get my momentum back! kadang2 rasa sangat taksub dengan DIY project. tapi kenapa la semuanya hangat2 tahik ayam jer. orang tamak selalu rugi. sekian.

So Tata.

4 comments:

Nora a.k.a Aira said...

Sarah go go.. u can do it :))

hehe i pun malas2 lagi..waaa ada doraemon kan bagus ek hik3 :p

gincuitumerah said...

sarah..me too.projek bunge i da tukr desing..huhuhu.lgla..kne tukr plan.sbnrnye kan..otak kite ni yg da penat..mcm2 pkirr..betul x?makin lme momentum out..

mysarah said...

nora: same goes to u dear. tu la kena cari semangat balik ni

mysarah said...

umi: betul la umi.. skrang ni org asyik sakit kepala jer. datang tetiba tau. berdenyut tak hengat. entahlah.. betul la maybe sebab banyak sangat nak kena pk kot. kena cuba dapatkan momentum balik =(