Wednesday, July 28, 2010

B2B Rajin Kan?

Rajin kan kita2 yang bakal raja n ratu sehari ni kan? ok yang raja tu sepatutnya kena slashed. haha.

Aku respect giler la ngan korang2 ni tau (diri sendiri jugak tak terkecuali). rajin giler update blog. aku just tinggal dalam sejam camtu jer blog aku. bila refresh jer mesti ada updates from some of u. kalau tinggal sehari mesti dah tak boleh nak catch up dah progress sume. haha.

Tengok betapa hebatnya kita menggunakan blog ni as a medium untuk meluah perasaan, sharing the progress n yang paling best banyak info or ideas yang diketengahkan. hanya b2b yang memahami perasaan b2b yang lain. right?

I love blogging!

P/s: Baru jer tambah search widget dekat sidebar sebelah tu. easier kot untuk cari apa2 ;)

So Tata.

10 comments:

@ty_farEd said...

Yeah..betull..b2b blloger meamng gigih..!! chaiyuk...!!~ngeeeee

AiyuOsman said...

yeehh.. mrk mmg rjin.. sy je mls.. lg 66 hari tp still relex..hehe.. neway i link u ek..hee..

rose said...

yeay!!sy sokong anda seratus dua peratus..ngee3~

tapi 2la..bride je yg menonjol..xde ke groom yg ade blog..teringin nak baca luahan mereka..heeee~

mysarah said...

aty: ya kita semua memang besh :P

mysarah said...

aiyu: nanti dapat la balik tu momentum ;)

i linked u too

mysarah said...

rose: groom nak buat blog? dunia dah terbalik kot. haha. dorang ni kalo boleh sume preparation nak serah dekat kita, ni kan nak ngadap blog? memang tak lah. hahha

jihan musfirah musa said...

yeaayyy...!!! kpd sumer b2b...cayok3...!!;p

NoRr said...

setuju!! sy hanya update seminggu sekali.tp kalau free ja la baru update banyak skit..heheh! caya la b2b semua tu kan..kagum tgk diorang jugak

mysarah said...

jihan: same goes to u jugak dear ;)

mysarah said...

norr: sume sangat excited with their preparations kan. kalo boleh nak share every moment :D