Monday, July 26, 2010

Catering.. Any Suggestion?

Mau update pasal wedding my fren semalam, tapi kabel takde. eh bukan takde tapi tak support. esok lah update.

Sebenarnya tengah mood sengal. found 1 caterer yang banyak positive reviews. harga murah n menu banyak! tapi dah terlambat tempah, dah penuh. sedih! tak nak salahkan sesiapa. cuma sedih :'(

Ada sesiapa nak bagi suggestion caterer? please nak yang betul2 ikhlas ok. i mean biarlah yang betul2 ok. bukan sebab tolong sedara ke kawan ke apa tau (boleh kalau memang tip top). kalau yang dah ada pengalaman lagi bagus. tak nak lah majlis spoil semata2 sebab makanan jer. ini pilihan besar tau!

Mood sengal =(

So Tata.

2 comments:

@ty_farEd said...

katering@lauk kenduri..yeah...its a big things.. memang... memang ley hilang mood kalo pikir pasal tu.. i sendiri penah ber selisih paham ngan father i pasal kateirng ni.. sebab lagi 5 bulan father i still cakap awal lagi nak tempah katering... n nasen baik..sumer nyer ok... tak per.. hope u jempe caterer yang bagus jugak key... jangan moody2...cehhh..pandai jer i cakap kat orang..~ngeeee

rose said...

bab nie memang kene pilih betul2..kalau tak akan menyebabkn kita regret sgt2 nnt..huk3..jiran sy dulu sgt kesian..lauk2 kenduri basi..yg tinggal kari daging je..dah la 1st time wt kenduri,blah pompuan plak 2..huk3..hope awk dpt caterer yg bagus..amin..